پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم : عرفان سن : 19 محل سونت : تهران علایق : همه چی دوس دارم مخصوصا امینمو تحصیلات : ادمه با سواتی هسم:happy0025: نحوه ی اشنایی : موتور جستوگر گوگل خوشحالم که اینجام نمیدونم چقدر دووم بیارم ولی همینطور که گشت میزدم فهمیدم یوزرای خون گرمی دارین امیدوارم خیلی زود با همه اشنا شم:gol2::gol2:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران هـــــــــــــــــــــــم هـــــــــــــــــــــــم هـــــــــــــــــــــــم هـــــــــــــــــــــــم سلام منم خاک کف پای همتون کوروش هستم اصلیتم معلوم نیست واسه کجام آخه دو رگه هستم(یعنی مادرم یزدیه و بابام تهرانی) اما توی یزد بزرگ شدم و...از ایران کوچیدیم و الآن توی لندن زندگی میکنیم 17 سالمه و انشاالله توی دی میرم توی 18 سالگی و... تخصصم بیشتر توی طراحی گرافیکی و وب سایته. عاشق بازی های کامپیوتری و فیلم های خارجی و سریال هم هستم نمیدونم چطور با تاپ فروم آشنا شدم یعنی یادم نیست :ashamed0005::ashamed0005::ashamed0005::ashamed0005::ashamed0005::ashamed0005::ashamed0005::ashamed0005::ashamed0005::ashamed0005::ashamed0005::ashamed0005: :hug3::hug3::hug3::hug3::hug3::hug3::hug3: عاشق همه تاپ فرومی ها هم هستم!!!
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام به همه ی دوستای عزیز تازه واردم اما خوب خواستم خودمو کمی معرفی کنم طاووس هستم 24 سالمه اهل بابل اما دانشجوی کارشناسی ارشد مترجمی فرانسه تو تهران تدریس هم می کنم . با اینجا هم از طریق pist driver و محمد (ادمین )آشنا شدم و قبل همه ی اینها هم حامد ارومیه اینجا رو بهم نشون داد خوشحالم که کنار شما دوستای عزیز هستم
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم: سارا سن:23 محل سکونت:ورامین علایق: اینترنت و گردش ...... نحوه اشنایی با تاپ فروم: امیر تحصیلات: دیپلم کامپیوتر
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام خدمت همه ي دوزتاي گل اسم:پرنيا سن:19 محل سکونت: لبه پرتگاه علایق: گردش و خريد نحوه اشنایی با تاپ فروم: گوگل تحصيلات:دانشجو (مديريت بازرگاني)از آشنايي با همتون بسيار بسيار خوشوقتم اميدوارم دوزتاي خوبي واسه هم باشيم
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم: محمد سن: 24 محل سکونت: دامغان علایق: وبگردی نحوه اشنایی با تاپ فروم: گوگل تحصیلات: لیسانس زیست شناسی
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم: نفس سن: 21 محل سکونت: تهران علایق: نت _ موسيقي _ شنا _ اسكي _ مسافرت نحوه اشنایی با تاپ فروم: سرچ تحصیلات: دانشجوي IT هستم :shad2: از اينكه اينجا عضو شدم خيلي خوشحالم okhi:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران پدرام رئیسی هستم دانشجوی عمران 22 ساله تهران(قیطریه) بدمینتون،اسنوبرد، گیتار ،خوانندگی، رانندگی سرگرمیام:smilingsmiley: از طریق مدیر باحالتون مخمد آشنا شدم با اینجا خیلی وقت پیشا اما حال امدم اما بازم احتمالا میرم دیگه پیدام نمیشه:confused0075:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم: سحر -جوجه اردک زشت- D.P.N سن: 16 محل سکونت: کردستان علایق: مکانیکی- کامپیوتر- تکنولوژی- ماشین آلات عجیب و غریب- آدمای سنگ دل- کتاب و... نحوه اشنایی با تاپ فروم: مدیر بخش HossEIN معرفی کردند تحصیلات: سوم دبیرستان رشته ی ریاضی و ....
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران نام :پارمیدا سن :14سالمه تحصیلات:اول دبیرستان علایق :نوشتن وخوندن رمان -ورزش (کاراته) -پیانو زدن محل سکونت:خرم آباد