پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم:آیدین سن:12 سالمه،خواهشا تعجب نکنین نحوه شنایی:از سرچ گوگل به طور کاملا اتفاقی آشنا شدم علایق:تاپ فروم،هنر های تجسمی،وبگردی ماه و روز تولد:18 دی
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم:حسين سن:21 محل سكونت:زاهدان تحصيلات:ديپلم البته قرار شده ادامه بدم ههه علايق:تفريح .ماشين .كار اشنايي:از طريق محمد جان صاحبش ديگه:الان هم از خدمت اومدم مغازه تنظيم موتور خودرو زدم و دارم كار ميكنم تا زن بگيرم ببخشيد دختر ديگه اين كه خوشحالم كه اينجام اوقات بيكاري رو ميام اينجا دوستتون دارم
اسم:بهار فاميل:موجود نمي باشد محل سكونت:بوشهر علايق:مطالعه-خريد كردن تحصيلات:ديپلم اشنايي با سايت؟از طريق گوگل
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گل تاپ فروم اسمم آسانا هست تو نت من رو بیشتر با این اسم میشناسن 15 سالمه اهل اصفهان هستم به طور خیلی اتفاقی با تاپ فروم آشنا شدم علایقم هم فقط نت و موبایلمه و دیگر هیچ! و خوشحالم از این که در جمع دوستان گل تاپ فروم هستم امیدوارم لحظات خوشی رو با هم سپری کنیم
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام اسمم ali هستش و h.kهم فامیلمه از اسمم که معلومه پسرم اصفهانیم و 14 سالمه
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام به دوستان گل تاپ فرومي و عزيزم. اسمم KING هست. 18 سالمه اهل سرزمين عزيز ايران هستم از طريق آقا محمد گل و گلاب (مدير سايت) با اينجا آشنا شدم علایقم هم فقط نت و موبایل و نرم افزار و وي بي و دیگه هیچي! و از در كنار شما بودن به خودم افتخار مي كنم.
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام امروز که فهمیدم دوست خوبم Academistعضو تالاره خیلی خوشحال شدم خواستم ازاین طریق خوش حالی خودم وبیان کنم وبگم به جمع تاپ فرومی ها خوش امدی دوست خوبم:tabrik::tabrik::tabrik:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران به نام خدا. سلام به پرستوی عزیز. مرسی خانوم. سلام و عرض ادب دارم به همه دوستان گل تاپ فروم و خوشحالم که بینتون هستم. من مـ . ج دانشجوی رشته اقتصادم. مقطع ارشد. البته دو تا لیسانس دارم. هم لیسانس معارف و هم اقتصاد. ولی ارشد فقط اقتصاد میخونم. یه ترم مونده . ایشالا بعدش هم برا دکترا باید تلاش کنم. توی 25 سال هستم. تهران به دنیا اومدم و تهران هم ساکن هستم. موفق باشید و سبز و با نشاط...
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام ساناز امسال کنکور ریاضی دادم 19سال دارم به اسکیت دوچرخه شکلات عروسک و گلکم حسین علاقه دارم:shad2::shad2::shad2: از طریق فرانک جون با اینجا اشنا شدم
سلام منم هانیه هستم امسالم کنکوردادم ساناز این 3تای اولیو منم دوست دارم ولی ادمه اش نمیدونم چی نوشتی:mabhot: منو فرانکم به اینجا معرفی کرده :mach: سانازدوست فرانکی چرا پس من نمیشناسمت:mabhot::gij: 1چیز دیگه یادم رفت بگم پیانو هم دوست دارم