re: تاپیک معرفی کاربران جدید تالار سلام همگی خسته نباشید سمانه هستم که بهم میگن سابی 22 سالمه از طریق محمد و میترا با اینجا اشنا شدم و از اینکه در جمع تاپ فرومی ها هستم خیلی خیلی خوشحالم
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران درود بر تاپ فرومی های عزیز رضا هستم از دیار سرسبز مازندران(شاهی) یه چندتا پیرهن از نظر سن از شما عزیزان بیشتر پاره کردم اما کوچک همه شما سروران و عزیزان هستم برا همه شما بهترین ها رو ارزو میکنم خردنگهدارتان باد بدرود
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران ايهيم منم مهدي استم 22 سالمه از كرمانشاه كامپيوتر ميخونم ترم 5 كارداني آبجيه گلم hastii اينجا رو بهم معرفي كرده اميدوارم دوستاي خوبي برا هم باشيم. بهترينا رو براتون آرزو دارم
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام میخوام یکی از بد ترین مجرمان فرار ی رو به همکاران معرفی کنم (سازمان اطلاعات FBI (فدارسیون ب ایران ) اسم امید ملقب به بنوات ( بی ان تی ) benoit..........bnt سن 22 رشته تحصیلی کامپیوتر مقطع لیسانس از طریق گوگل با فروم اشناشده کاملا اتفاقی علایق = تاپ فروم ، کامپیوتر محل زندگی ایش ، بدون مرزو محدوده وطن یعنی همه دنیا (سیستان و بلوچستان) به گفته خودش وتنها اطلاعات ما benoit یا مخففش bnt اصل کلمه بنوات هست نه بنویت یه قهرمان ورزشی بود خدا بیامرزدش پس از این به بعد امید بنوات صداش کنید صداقت سرلوحه زندگی شه ، توی دنیا واقعی همش یه دوست داره اسمش ایمان هست الان سربازیه پس تنها ترین تنها ها هست ،،، ولی توی دنیایه مجازی بچه های یه فروم رو دوستان خودش میدونه اونم تاپ فروم هست پس زیادم تنها نیست عشق هکه و بسیار شوخ طبع جرم = تنهایی وضعیت = تحت تعقیب (فراری) میزان خطرناکی = بسار بالا عکسش هنوز هیچ سر نخ و اثر انگشتی ازش نداریم ولی فعلا تنها جایی که میشه ردش رو زد تاتاپ فروم هست باتشکر از توجه شما امید وارم من رو به عنوان یکی از دوستان خودتو ن و عضو کوچکی از تاپ فروم قبول کنید و....
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران هههههه سلام خیییییییییییییلی زوده ولی اومدم دیگه اسمم فرناز افشین و بعضی ها نازی صدام میکنن فرنازو بشتر دوست دارم نازیو دوست دارم از زبون افشین بشنوم متوجه شدین که توی دو دنیا یه عشق دارم اونم افشینه که تمام هستیم واسه اونه 17 سالمه سوم تجربی و..............آها شیرازیم و محمد برادر شوهرمه.............از طریق افشین با تاپ فروم آشنا شدم دختر شوخ و مغروری هستم و همتونو دوست دارم :gift:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام خدمت همه دوستان عزیزم من هستی هستم 25 سالمه تهران زندگی میکنم ولی اهل کرمانشاه هستم متاهلم دوتا جوجو دارم هلیا 8 ساله راستین 17 ماهه از طریق محمد (ادمین ) با اینجا اشنا شدم خوشحالم در جمع صمیمی شما عزیزان هستم علایقم هم بیشتر کوهنوردی .شنا . و اینترنت مخصوصا سایتها و فروم ها هست امیدوارم دوست خوبی براتون باشم .
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام ... من جلالم 14 ساله از یزد... فارسی هم سختمه تایپ کنم ... و دیگر هیچ........................
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام ... من سهيلم 19 سالمه ساکن 021 دانش مي جويم در دانشگاه آزاد ديگه بقيشو دوستان بايد درمورد آدم نظر بدن من بگم ريا و خودنمايي محسوب ميشه !
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم: مژگان سن: 21 محل سکونت: تهران علایق: پزشکی نحوه اشنایی با تاپ فروم: اتفاقی تحصیلات: کارشناسی تجهیزات پزشکی okhi:okhi:okhi:okhi:okhi:okhi:okhi:okhi:okhi:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران منم علی هستم 20 سالمه از طریق vbiran با اینجا اشنا شدم. ثبت نام کردم ببینم چه خبره:khande: علایق: وب بازی:shad: تحصیلات:دانشجوی مهندسی نرم افزار فرومه گرمی دارین تبریک میگم