اسم : امیرمحمد- سالار سن : 22 علایق : فوتبال اروپا بارسلونا - کامپیوتر - گیم - اینترنت کافی شاپ و سینما نحوه ی اشنایی با تاپ فروم : DELARAM عزیز اینجارو بهم معرفی کرد تحصیلات دانشجوی حقوق {لیسانس }
سلام آلا هستم کنکوری هستم علاقه مند به آشپزی و موسیقی و کلا هنرو سفر هستم خجالتیم هستم از طریق دوستان در دایرکت اینستاگرام و پیام ها و غیره آشنا شدم.آقامحمد هم از دوستان خوب هستند! مرسی از همه کلا هســـتم=))
اسم:محمدرضا...مانی سن:نامحدود علایق:به همه چی علاقه دارم..از همه چیم یه سرکی کشیدم طریقه اشنا شدن:چنتا از دوستان تو اینستاگرام و دایرکت و اینا چت راه انداختن و حرف این فروم شد و بعدشم با خود سرپرست سایت جناب محمد حرف زدم و آشنا شدم تحصیلات:آخرای کارشناسی
اسم : متاسفانه حسین سن : پیر علاقه ها : موسیقی متال - گیتار الکتریک - نیکوتین - مورفین نحوه ی اشنایی با تاپ فروم : پدرام گفت بهم تحصیلات: دیپلم
حسین 15 ساله اهل تبریز فقط بازی کردن رو دوست دارم همینجوری پیداش کردم سوم راهنمایی امیدوارم اینجا بهم خوش بگذره پایان
سلام حنانه سن: ۲۰ سالمه شهر: کرج دانشجوی مدیریت هتلداری علایقم: شنا،بسکتبال،آشپزی،از همه بیشتر کتاب خوندن و فیلم دیدن:geek:
سلام آیگین جلیلی-تورک قشقایی هستم. 25سالمه(بالاس؟!) کارشناسی علوم کامپیوتر ساکن شاهین شهرم عکاسی و عکس،اسب سواری،تیراندازی و کتاب و فیلم علایقم هستن. از طریق تبسم با این جا آشنا شدم و خوشحالم که آشنا شدم.
اسم:دوره گرد ... سن:زیاد محل سکونت: قبلا 1 پارس الان اینجا علایق: پرنده ها .. نحوه اشنایی با تاپ فروم: یهویی تو دوره گردی ... تحصیلات: مهم تجربس که زیاد دارم ...