پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- منو همون تاریکا هستم که به دلایلی دیگه با این یوزر میام ......
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- .... خخخخ داداش خوشامدی بازم.... میگم علایقت باحاله...شبنمو ک همه دوس دارن....اصن تو دله همه جا داره...یکی دوسش نداشته باشه جایه تعجبه .... آدمه معروفیه...من میشناسمش...تا حالا ازش امضا گرفتم...شما نمیخواین برین بگیرین؟ حیف میشه هااااا
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- HI ALL اسم: HAM3D سن: 18 محل سکونت: TABAS علایق: PARKOUR , DESIGN , FOTBALL نحوه اشنایی با تاپ فروم: ŠEyyEÐ ĦÆþЇþ تحصیلات: Diploma Computer
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- خوشامدی داداش....ایشالله اینجا بهت خوش بگذره و دوستای خوبی پیدا کنی ...... ....... ضمنا بگم ب بچه ها این داداشمون خیلی فنیه کارای طراحیو فتوشاپو اینجور چیزا رو خوب انجام میده...روش میتونین حساب کنین b-)
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- خوش اومدی حامد جان برات آرزوی شادی و موفقیت دارم امیدوارم اینجا بهت خوش بگذره
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- خیلی ممنون آق حبیب ، نه بابا اینطوریا هم نیس