پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- اسم:حجت الله سن:14 محل سکونت:اهواز علایق: همه چی نحوه آشنایی با تاپ فروم: داشتم تو اینترنت دنبال بازی Harvest moon میگشتم که یکی از سایتها سایت تاپ فروم بود تحصیلات:میرم سوم(اگه خدا بخواد) بازی مورد علاقه:The Walking dead سریال مورد علاقه :The Walking Dead حرفه:Game ,Edius, Adobe After Effect و....
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- اسم:جواد(محمد جواد) سن:15 محل سکونت:بوشهر علایق:فوتبال_رانندگی_اینترنت_بازی های کامپیوتری نحوه اشنایی با تاپ فروم:اتفاقی تحصیلات:1 دبیرستان
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- اسم: علی سن: 20 محل سکونت: بوشهر علایق: همه چی نحوه اشنایی با تاپ فروم: تو اینترنت بودم افتاد اینجا تحصیلات: دانشگاهی
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- اسم: عاطفه 17 سالمه اصفهانی هستم از طریق وبلاگ ایمان آشنا شدم به ریاضی_ تکواندو_ آشپزی خیلی علاقه دارم. امسال دوم رشته ریاضی رو تموم کردم. از آشنایی با این انجمن خیلی خوشحالم:razz::roze::roze::razz:
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- ليلا ]چندين سال و چنــــــــــدين ماه ساكن اصفهان نحوه اشنايي : اتفاقي
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- اسم:امید سن:20 محل سکونت:مشهد علایق:همه چی نحوه اشنایی با تاپ فروم:تبلیغات تحصیلات:کارشناسی عمران و ....
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- سلام سحرهستم 24سالمه دانشجوی کارشناس ارشدمعماری هستم به طراحی داخلی علاقه دارم وازاینکه خانواده خوب وخداهمیشه کنارم هستن خوشحالم. دورودزندگی میکنم.راستی شهرماجای دیدنی زیادداره/دریاچه گهر-ابشاربیشه.حتمابیایدشهرما.