پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- سلام عزیز منم علیرضام . امیدورام اینجا موفق باشی
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- سلام منم كه ايسانم گفتم دوستاي جديد بشناسنم از تهران اينم واسه همه ي دوستاي گل
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- سلام من نهالم.. 17 ساله از تهران.! من به کتاب و فوتبال و موزیک خیلی علاقه دارم .!:smilingsmiley:منو یکی از بهترین دوستام به انجا معرفی کرده که خیلی ازش ممنونم:smilingsmiley::ghalb:
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- به به ببین کی اینجاست . سلام نهال جان خوش اومدی . امیدورام اینجا موفق باشی دوست گلم:love0041:
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- اسم:امید سن:19 محل سکونت:شیراز علایق:کامپیوتر ، فیلم و سریال نحوه اشنایی با تاپ فروم:پرستو بهم معرفی کرد تحصیلات:دانشجو هستم :ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb:
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- خوش اومدی به تاپ فروم رفاقت ، صمیمیت ، یک دلی ، یک رنگی ، دل های پاک و با صفا ، دوستی ، محبت ، مهربونی ، صداقت حرف اول رو میزنه تاپ فروم محلی صمیمی برای دور هم بودن آجی ببخشید از جملات شما استفاده میکنم ها
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- سلام دانیال هستم , تازه عضو شدم . با بیشتر دوستان از قبل آشنایی دارم. بهترین داداشم علیرضا این جا رو بهم معرفی کرد. امیدوارم بتونیم دوست های خوبی برای هم باشیم با تشکر :gol2:
پاسخ : -->تاپیــــک معـــــرفی کاربــــران جـــدید تـــالار<-- دنی خیلی میخوامت داداش . خیلی خوش اومدی .:love0038: