پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار اسم:کوروش سن:23 محل سکونت:خوزستان-اندیمشک علایق:تاریخ-فوتبال-کشتی کج نحوه اشنایی با تاپ فروم:گوگل تحصیلات:دیپلم انسانی میگما تو چه تاریخیم عضو شدم 12/12/2012:happy0199:
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار سلام اسم: محسن سن: 21 محل سکونت: کرج علایق: اینترنت و کتب تاریخی نحوه اشنایی با تاپ فروم: دوست خوبم گوگل :thumbsupsmileyanim: تحصیلات: فعلا کاردانی معماری ........ :happy0199: تجربیات : تجربه 2 سال مدیریت کل انجمن تفریحی ورزشی میهن اسپورت ( همین امروز فروختمش) , دو ماه مدیریت کل انجمن ایرانیان (اینو هم دیروز فروختم) :happy0199: از امروز هم سعی میکنم تموم تلاش خودم رو به کار بگیرم تا هم از تجربیات بزرگان این فروم بهره ببرم و هم اگر چیزی بلد بودم به بقیه یاد بدم. به امید فردایی بهتر
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار سلام ب همگی ، عطیه هستم ، با بیست و خورده ای سال .. امیدوارم این فروم جای بهتری باشه نسبت ب جاهایی ک بودم ، پ . ن : اصولا برای کابرایی ک جدید عضو میشن ی پیام ِ خصوصی میاد ، اینجا چرا نیومد ؟
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار سلام عطیه خانوم خوش اومدی ایشاالله همینطوری هم میشه و از لحظه لحظه بودن در اینجا لذت خواهید برد. این پیام توسط سیستم هماهنگ میشه که فرستاده بشه... احتمالا به خاطر مشکلاتی که اخیرا داشتیم ادمین موقتا غیرفعالش کرده. در هر صروت خوش اومدی.
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار salam baro bach sami 19 sale beche jonob shahr teron mohandese tarahi sanatyam emtyaz yadeton nareha