پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار سلام به همه کاربرای عزیز topforum،اسمم احمده دیروز با این انجمن اشنا شدم خانوم مدیر در جریانش هستن.24 سالمه شغلم موبایل فروشی بود که بعد شد دکوراسیون بعد کافی نت بعدش دیگه بیکارم البته فعلا اونم به علت کوچ اجباری.متولد مرند هستم تبریز زندگی میکردم الان مشهد زندگی میکنم.از بچه گیم با دوچرخه بزرگ شدم ،عاشق دوچرخه هامم.اوقات بیکاریمو تو طبیعت میگذرونم.بعد دیپلم دیگه قسمت نبود ادامه تحصیل بدیم(البته خدارو شکر میکنم که قسمت نشد)9 ساله دوچرخه سواری میکنم.رشته دانهیل.اولین پیست استان آذر بایجان شرقی رو هم خودم با هزینه خودم ساختم.اسکی و سخره نوردیهم که جای خودشونو دارن،در کل عاشق آدرنالینم. امیدوارم ساعتهای خوبیرو باهم داشته باشیم وآرزوی موفقییت برا همتون دارم :love0041:
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار سلام خدمت همه ی دوستان اسم: امین سن: 24 محل سکونت: تهران علایق: ورزش(بدنسازی و کیوکشین) - فکر کردن نحوه اشنایی با تاپ فروم: یکی از دوستام معرفی کرد تحصیلات: امسال ارشد میخونم دیگه همین
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار سلام نازنین هستم 19 سالمه از شهرک غرب تهران دانشجوی سال اول ادبیات فارسی خوشحالم که در جمع شما هستم
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار سلام دوستان وقتتون بخیر:love0041: اسم: فائزه سادات سن:17 محل سکونت:چابهار! علایق:بارون،شکلات،رمان،پیانو،پاییز نحوه اشنایی با تاپ فروم:اتفاقی تحصیلات:فعلا دیپلم
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار سلام نازنین خانوم خیلی خیلی خوش اومدی:love0041: ما هم خوشحالیم که شما در به جمع ما اضافه شدی:ashamed0001: خیلی خیلی خوش اومدی فائزه عزیز:love0041: طی این چند روز دقت کردم شما اینجا بودید واقعا دیگه خوشحالم که از هر گوشه ایران عزیز می تونیم یه دوست داشته باشیم