پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار اسم:علیرضا سن:23 محل سکونت:میدونم الان مجید قاطی میکنه ولی میگم کرج علایق:فیلم نحوه اشنایی با تاپ فروم:داش مجید خودمونAmon Amarth تحصیلات:دانشجوی لیسناس رشته کامپیوتر
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار باشه حالا........ بچه کرجی........ میبینی تا دیروز خودشو میخواست معرفی کنه میزد کاردانی کامپیوتر.... واقعاً بچه ها چه زود بزرگ میشن. خوش اومدی دادا......... صدر جدولو بچسب
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار سلاااااااااااام من ریحانم 16 سالمه کرج زندگی میکنم. عااااااشق کتاب هستم. ورش مورد علاقم هم والیباله. به زبان انگلیسی مسلطم.(یعنی بودم آخه خیلی وقته تمرین نکردم) خیلی خیلی اتفاقی با تاپ فروم آشنا شدم. امیدوارم عضو فعالی باشم...
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار اسم:محمد سن:18 محل سکونت:در دل شما علایق:کامپیوتر و فوتبال نحوه اشنایی با تاپ فروم: تو اینترنت میگشتم اتفاقی آشنا شدم
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار سلام الهه هستم 16 سالمه دوم ریاضی تهران زندگی می کنم تا به الان توی فروم های زیادی عضو یا مدیر بودم و هستم از آشناییتون خیلی خوشحالم!
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار ســــــــلآم شیما هستم از تهران مسلط به زبان انگلیسی و به انجمن ها مای بی بی و وی بی سنم بالای 14 پایینه 17 :ghalb: تو هر پستی هم بگین بودم از کاربر ساده بگیر تا مدیر کل کمکی خواستید در خدمتم