پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم:محمد سن:19 محل سکونت:گرگان علایقH نحوه اشنایی با تاپ فروم:ساسان معرفی کرد(Emperor) تحصیلات:تحصیلاتم کجا بود
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم:نگین سن:20 محل سکونت:تهران علایق:طراحی قالب و وب و... نحوه اشنایی با تاپ فروم: گوگل تحصیلات:پشت کنکوری
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام نگار هستم از کرج.یکی از دوستانم جناب آقا مجید(همون آقا بنفشه معترض) آدرس اینجا رو بهم داد.امیدوارم دوستای خوبی باشیم برای هم.و خوش بگذره بهمون.
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم:علیرضا سن:15 محل سکونت:بوشهر علایق:فوتبال نحوه اشنایی با تاپ فروم:از طریق خواهرم*sanaz* تحصیلات:امسال میرم دوم دبیرستان رشته تجربی
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام منم محمدصادقم 17 ساله ازیه جایی توی استانه گیلان. رشته ی تجربی میخونم وعاشق اهنگ های محسن یگانه وخودشم. همین.:rolleyessmileyanim:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام عزیزان نام:سعیده خانوم سن:15علایق:اینترنت.فروم. موسیقی تحصیلات:اول دبیرستان محل سکونت:شهرگل وبلبل شیراز
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار دورود بر همه بچه هــــــــــــــــــــــــ ـا من سامی 18 از مشهد دمتون گرم......
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار میترا جوووونم اومدههههههه بچه ها بیاین میترایی بیا خودتو معرفی کن عزیزم میترایی اهوازیه دوست خوب خودمه
پاسخ : تاپیک معرفی کاربران جدید تالار آیدااااااااااااااا :hug3: سلام. اسمم میترا. 23 ساله و ساکن اهواز هستم. خوشبختم از آشنایی با شما:shad2: