پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران نام : رضا تحصیلات : دوم راهنمایی سن :13/5 محل سکونت در حال ا ثباب کشی علایقم : تیم استقلال
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران nameream Lady Education:Law Interests and expertise:Little expertise in French and English King Photo Residence:North I land
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران نام : سعید متولد :30/4/1378 محل سکونت :خونمون علایقم : استقلال - بازی کامپیوتری -فیلم سینمایی (خارجی) نحوه اشنایی با تاپ فروم: بازی های کامپیوتری
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران نامream Lady=بانوی رویایی رشته تحصیلی:حقوق علاقه مندیها و تخصص:کمی تسلط بر فرانسه و انگلیس البته زبان رو میگم وking photo خب معنیش معلومه پادشاه عکس(هیششکی مثه من عکس نداره) سکونت:سرزمین من شمال خانم معاون جون(پرستو)فک نمیکنی دیگه وقتشه کم کم زبان رو یاد بگیری؟بیا من دست تو میگیرم تاتی تاتی بریم بهش عادت نکن،ولی اگه کارت لنگ بود به این آدرس برو و سه سوته به هر زبانی که میخوای تر جمه کن کلیک کن پرستو خانم
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران الله سلام علیکم جمیعا ورحمة الله اسم:کمترین صابر قربانی سن:1/2/67 حساب کنید چقدر میشه محل سکونت:مازندران ـ بابلسر ـ شهر بهنمیر علایق: قرآن و اهل البیت علیه السلام معماری و طب سنتی نحوه اشنایی با تاپ فروم:به طور اتفاقی.در حال سرچ کردن انجمن های برتر ایران بودم که با اینجا آشنا شدم تحصیلات:دانشجوی رشته معماری.یه خورده پژوهشگر در زمینه طب سنتی،و مهم تر از همه در حال جستجوی من کیستم!!! خدا می داند از حقیقت فاصله داریم.باشد که برسیم
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سن:1366..... 1366 سالم نیستا، ساله تولدمه:tongue0013: علایق: گوش دادن به موزیک بخصوص متال- سیگار- با دوستان بودن- پا بده جنگل، بیابون...... نحوه اشنایی با تاپ فروم: یه مدتی خواستم از فعالیت تو انجمن بکشم کنار دیدم نه شدنی نیست. خواستم جای جدید پیدا کنم و تو جستجوی گوگل اینجارو یافتم:happy0044: تحصیلات: دانشجو کاردانی دوست دارم تاثیر گذار باشم، اگر با روند فکریم جور باشه. خیلی جاها جور نبود:happy0025: در هر صورت در حد توانم اینجا تلاشمو می کنم.
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم:ساحل سن:متولد 1/1/76 محل سکونت:استان سمنان علایق:اینترنت،تلوزیون،فوتبال،کتاب،یاد گرفتن زبان های مختلف،درس خوندن،رنگ صورتی و........ نحوه اشنایی با تاپ فروم:جستجو تو گوگل تحصیلات:اول دبیرستانو خوندم تا بقیه اش خدا چی بخواد
سلام من گیتا 16 سالمه از تهران :tongue0013:همتونو دوست دارم اسم:گیتا سن:16 علایق:موسیقی مجید خراتها تحصیلات:دوم دبیرستان :tongue0013:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم: ف.ق دانشجوی سال آخر برق الکترونیک محل سکونت: آذربایجان روی طرحی برای مسابقات خوارزمی داریم کارمیکنبم ساخت ربات و خیلی دوست دارم از بچگی باشگاه رفتم و توی رشته های ایروبیک - اسکیت - کیک بوکسینگ و دفاع شخصی کار کردم ولی رشته اصلی ورزشیم والیبال و کوهنوردی و سنگ نوردی ( دماوند و سبلان و علم کوه و سهند و شیرکوه و .... صعود کردم) عاشق کوهنوردیم ولی یه مدت به خاطر درسام نتونستم برم درکل دختر مهربون ، بسیار مودب و صبوریم ( ادب و شخصیت افراد خیلی برام مهمه) وزنم 63 قدم 1.70 به ظاهرم خیلی اهمیت میدم و قیافم خوبه نحوه آشناییم با فروم جستجو تو گوگل بود