1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

mortal kombat

شروع موضوع توسط Hidden ‏13/5/11 در انجمن اخبار و معرفی

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    سینما
    با سلام خدمت شما دوستان!

بازی زیبای Mortal Kombat از جمله بازی هایی هست که همگی می شناسیمش. چه بازی خور باشیم چه نباشیم. نیازی به یادآوری نداره اون وقت هایی که بچّه بودیم(10 یا 12 سال پیش!!) پای کنسول سگا شرطی یا غیرشرطی بازی می کردیم و شائوخان هم توی ذهن همه مون موندگار بود! یادش بخیر اون وقت ها که من با Noob Saibot و Rain کل همه رو می خوابوندم. البته ناگفته نمونه که با Smoke و Sindel هم حرفه ای بودم. ولی Noob Saibot با دودش کار همه رو می ساخت! به جهت این که نسخه ی جدید Mortal Kombat که نهمین نسخه ی اون هست جدیدا Release شده و خوش بختانه تمام شخصیت هایی که در نسخه ها ی سگا موجود بودند در اون حاضر هستند، بر آن شدم(خیلی ادبی!) که یه نظرسنجی راه بندازم و دوستان علاقه مند به نسخه ی سگا و هم چنین دوستانی که نسخه ی جدید رو بازی کردند در اون شرکت کنند تا میزان محبوبیت این بازی و شخصیت هاش رو بسنجیم. البته خیلی کار من تحقیقاتی نیست. بیشتر جنبه ی تجدید خاطره و تفریح رو داره. از همین باب از شما خواهشمندم در صورت تمایل حتما در نظرسنجی شرکت کرده و نظرات ارزندتون رو در پست هایی که ان شاءالله خواهیدداد اعلام فرمایید(من رشته ی انسانی نیستم! همین جوری یه کم ادبی صحبت کردم). عکس های نسخه ی جدید رو در کنار نسخه ی قدیمی می ذارم و انتخاب شخصیت مورد علاقه رو به خودتون واگذار می کنم. مشکلی پیش اومد یا اسم کسی رو خواستید، در خدمتیم. این شما و این هم شخصیت های محبوب MoRTaL KoMBaT:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

​

نکته: چون سایت پردیس گیم عکس های بزرگ رو گیر می ده و کوچیک می کنه، عکس هر شخصیت رو جدا جدا گذاشتم. روش خیلی زحمت کشیدم!! در ضمن، Kratos جون یه شخصیت غیر مورتال کمبتی هست! ولی فعلا در لیستمون قرار دادم. البته این جا بحث اصلی متمرکز شخصیت های اصلی بازی است و متأسّفانه کراتوس خان جزو شخصیت های اصلی به حساب نمی یاد و در سیر داستانی بازی هم حضور نداره. ولی خب این جا گذاشتمش تا هواداراش ناراحت نشن!

این که از شخصیت های جدید. حالا یه سری به شخصیت های نسخه ی سگا هم بزنیم بد نیست. من در این جا شخصیت های Mortal Kombat Trilogy رو براتون می یارم. این نسخه مجموعه ای از نسخه های I و II و III هست. گرافیکش هم عین UMK3 هست. تنها در این نسخه شما می تونید با هر کس که دوست دارید بازی کنید. یعنی شخصیت هایی مثل Shao Kahn و Motaro و Kintaro قابل بازی هستند و بعضی از شخصیت های MKII مثل Raiden و Johnny Cage در اون حضور دارند. این بازی به صورت جدا و بدون نیاز به امولاتور در کامپیوتر هم قابل اجراست. این هم تصاویر نسخه ی سگا برای تجدید خاطره:​

منتظر نظراتتون هستم. یادتون باشه که نسخه ی Mortal Kombat Trilogy برای PC هم موجوده و با حجم 50 مگابایت قابل دانلود هست. دو نفره هم می شه بازی کرد و تورنمتی هم می شه. ولی خب دیگه یه مقدار قدیمی هست. سال 1997 ساخت شده!! یعنی 14 سال پیش! نسخه های سگا هم که قبل تر ساخته شدند. ولی برای تجدید خاطره خیلی خوبه و بازی جذابی هست. اگه دوست داشتید می تونید دانلودش کنید. این یه توصیه دوستانه هست. در ضمن اگر در نسخه های قبلی بازی نظیر نسخه ی Armageddon طرفدار شخصیتی بودید می تونید ذکرش کنید. ولی بهتره بحثمون سر همین شخصیت های اصلی باشه.

موفق و پیروز باشید.
    ​