1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

.. ๑۩۞۩๑ اس ام اس هــــــــــــــای مـــــــذهـــــــــبـــــ ـی فقط در این تاپیک

شروع موضوع توسط HACKer.javan ‏8/5/11 در انجمن پیام کوتاه

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : .. ๑۩۞۩๑ اس ام اس هــــــــــــــای مـــــــذهـــــــــبـــــ ـی فقط در این تاپیک

حضرت محمد (ص) : هنگامی که مرد شراب نوشید او را شلاق بزنید و اگر دوباره خورد باز هم او را شلاق بزنید اگر بار چهارم باز نوشید او را بکشید.
    رسول خدا (ص) : هرکس یک قپه شراب خورد او را هشتاد ضربه شلاق بزنید.
    حضرت محمد (ص) : هرکس که به خدا و رستاخیز ایمان داشته باشد در کنار سفره ای که در آن شراب خورده میشود نمی نشیند.
    پیامبر اکرم (ص) : هنگام رحلت فرمودند : کسی که نمازش را کوچک شمارد از من نیست , به خدا سوگند او در حوض کوثر وارد بر من نمیشود و کسی که میگساری کند از من نیست , سوگند به خدا که او هم در حوض کوثر بر من وارد نخواهد شد. ( در صورتیکه که توبه نکرده باشد )
    حضرت محمد (ص) : همسایگی با یهود و نصاری از همسایگی با شرابخوار بهتر است و با شرابخوار دوستی نکنید که دوستی با او پشیمانی در پی دارد.

2. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : .. ๑۩۞۩๑ اس ام اس هــــــــــــــای مـــــــذهـــــــــبـــــ ـی فقط در این تاپیک

سخن هايي گهر بار از امام رضا عليه اسلام

1- سه ویژگى برجسته مومن
    لایكـون المـؤمـن مـومنـاً حتـى تكـون فیه ثلاث خصـال : 1 ـ سنة من ربّه. 2 ـ و سنة من نبیّه. 3 ـ و سنة من ولیّه. فـاما السنة مـن ربه: فكتمان سـره. و امـا السنة من نبیه فمـداراة الناس. و امـا السنة مـن ولیه فـالصبـر فـى البـاسـاء و الضـراء.
    مـؤمـن, مـؤمـن واقعى نیست مگـر آن كه سه خصلت در او بـاشــد: سنتـى از پـروردگـارش، سنتـى از پیـامبـرش و سنتـى از امـامـش.
    اما سنت پروردگارش, پـوشاندن راز خود است اما سنت پیغمبرش, مدارا و نرم رفتارى با مردم است اما سنت امامـش صبر كردن در زمان تنگدستـى و پریشان حالى است.

2- پـاداش نیكـى پنهانـى و سزاى افشـا كننـده بــدى
    الـمستتر بـالـحسنة یـعـدل سبعین حسنة, و المذیع بالسیئة مخذول و المستتر بالسیئة مغفور له.
    پنهان كننده كار نیك (پاداشش) برابر هفتاد حسنه است و آشكاركننده كار بد سـرافكنـده است و پنهان كننـده كـار بـد آمـرزیـده است.

3- نظافت
    من اخلاق الانبیاء التنظف.
    از اخلاق پیـامبـران, نظافت و پـاكیزگــى است.

4- دوست ودشمن هر كس
    صدیق كل امرء عقله و عدوه جهله.
    دوست هركس عقل او و دشمنش جهل اوست.

5- دوستى با مردم
    التودد الى الناس نصف العقل.
    دوستى با مردم, نیمى از عقل است.

6- بدى قیل و قال
    ان الله یبغض القیل والقـال واضـاعة المـال و كثـرة السـؤال.
    بدرستى كه خداوند, داد و فریاد و تلف كردن مال و پرخواهشى را دشمن مى دارد.

7- ویژگیهاى دهگانه عاقل
    لا یتـم عقل امـرء مسلـم حتـى تكون فیه عشر خصـال : الخیــر منـه مـأمــول. و الشر منه مأمـون. یستكثر قلیل الخیر من غیره, و یستقل كثیر الخیر مـن نفسه. لا یسأم من طلب الخـوائج الیه, و لا یملّ مـن طلب العلـم طول دهره. الفقر فى الله احب الیه من الغنى و الذل فى الله احب الیه مـن العز فى عدوه. و الخمـول اشهى الیه من الشهرة. ثـم قال (ع): العاشرة و ما العاشرة؟ قیل له: ما هى ؟ قال(ع): لایرى احدا الا قال: هو خیر منى و اتقى .
    عقل شخص مسلمـان تمـام نیست, مگر ایـن كه ده خصلت را دارا بـاشـد:
    1 ـ از او امید خیر باشد.
    2 ـ از بدى او در امان باشند.
    3 ـ خیر اندك دیگرى را بسیار شمارد.
    4 ـ خیر بسیار خود را اندك شمارد.
    5 ـ هـر چه حـاجت از او خـواهنـد دلتنگ نشـود.
    6 ـ در عمر خود از دانش طلبى خسته نشود.
    7 ـ فقـر در راه خـدایـش از تـوانگـرى محبـوبتـر بـاشــ د.
    8 ـ خـوارى در راه خـدایـش از عزت بـا دشمنـش محبـوبتـر بـاشــ د.
    9 ـ گمنـامـى را از پـرنـامـى خـواهـانتـر بـاشـد.
    10 ـ سپس فـرمـود: اما دهمى ! و چیست دهمى ؟ به او گفته شـد: چیست؟ فـرمـود: احـدى را ننگـرد جز ایـن كه بگـویـد او از مـن بهتـر و پـرهیزكـارتـــر است.

8- ایمان, تقوا و یقین
    ان الایمان افضل من الاسلام بدرجة, والتقـوى افضـل مـن الایمان بدرجة و لم یعط بنوآدم افضل من الیقین.
    ایمان یك درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یك درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد آدم چیزى بـالاتـر از یقیـن داده نشده است.

9- صله رحم با كمترین چیز
    صل رحمك و لـو بشربة من ماء و افضل مـا توصل به الـرحـم كف الاذى عنها.
    پیوند خـویشـاوندى را برقرار كنید گر چه با جرعه آبى باشد و بهترین پیوند خـویشـاونـدى, خـوددارى از آزار خـویشـاونـدان است.

10- سلاح پیامبران
    عن الـرضـا(ع) انه كـان یقـول لاصحـابه: علیكم بسلاح الانبیاء فقیل: و ما سلاح الانبیاء؟ قال: الدعاء.
    حضـرت رضا (ع) همیشه به اصحاب خـود مـى فـرمود: بر شما باد اسلحه پیامبران! گفته شـد : اسلحه پیـامبـران چیست؟ فـرمـود: دعا.

3. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0

امام حسین علیه السلام فرمودند:

لاأفلَحَ قـَومٌ اشتَـروا مَـرضـاتِ الْمَخلـُوق بسَخَطِ اْلخـالِق
    رستگـار نمی شود مـردمـى كه خشنـودى مخلـوق را در مقـابل غضب خـالق خریدنـد

إنَّ شِیعَتَنا مَنْ سَلمَت قُلُوبُهُم مٍن كُلِّ غَشٍّ وَ غِلٍّ وَ دَغَلٍ
    بدرستی كه شیعیان ما قلبشان از هرناخالصی و حیله و تزویر پاك است

لا یأمَن یومَ الْقیامَةِ إلاّ مَنْ خافَ الله فِی الدُّنیا
    كسی در قیامت در امان نیست مگر كسی كه در دنیا ترس از خدا در دل داشت

أَعْجَزالنّاسٍ مَنْ عَجَزَ عَنِ الدُّعاء
    عاجزترین مردم كسی است كه نتواند دعا كند

اَلْبُكاءُ مِنْ خَشیةِ اللهِ نَجآةٌ مِنَ النّارِ
    گریه از ترس خدا سبب نجات از آتش جهنّم است

امام محمد باقر علیه السلام فرمودند:

انما یداق الله العباد فی الحساب یوم القیامة علی قدر ما اتاهم من العقول فی الدنیا
    خدا در روز قیامت نسبت به حساب بندگانش به اندازه عقلی که در دنیا به آنها داده است باریک بینی می کند

4. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0

رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:

طلب العلم فریضة علی کل مسلم، الا ان الله یحب بغاة العلم
    طلب علم بر هر مسلمانی واجب است، همانا خدا جویندگان علم را دوست دارد.

خَیرُ الأصحابِ مَن قَلَّ شِقاقُهُ و کَثُرَ وِفاقُهُ.
    بهترین یاران کسی است که ناسازگاریش اندک باشد و سازگاریش بسیار

إنَّ الصَّدَقَة َلتُطفِئُ غَضَبَ الرَّبِّ
    صدقه، خشم پروردگار را فرو می*نشاند.

امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند:

لَیسَتِ العِبادَةُ کَثرَةَ الصیّامِ وَ الصَّلوةِ وَ انَّما العِبادَةُ کَثرَةُ التَّفَکُّر فی أمر اللهِ.
    عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است.

رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:

مَن رَدَّ عَن عِرضِ اَخیهِ المُسلِمِ وَجَبَت لَهُ الجَنَّةُ اَلبَتَّةَ
    هرکس آبروی مؤمنی را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

امام صادق علیه السلام فرمودند:

أَقرَبُ ما یَکُونُ العَبدُ إلَی اللهِ وَ هُوَ ساجِدٌ
    نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است.

5. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0

قال الاْ مامُ عَلىّ بنُ الْحسَين عليه السلام : إ نَّ دينَ اللّهِ لايُصابُ بِالْعُقُولِ النّاقِصَةِ، وَالاَّْراءِ الْباطِلَةِ، وَالْمَقاييسِ الْفاسِدَةِ، وَلايُصابُ إ لاّ بِالتَّسْليمِ، فَمَنْ سَلَّمَ لَنا سَلِمَ، ومَنِ اهْتَدى بِنا هُدِىَ، وَمَنْ دانَ بِالْقِياسِ وَالرَّاءْىِ هَلَكَ
    ترجمه :
    فرمود: به وسيله عقل ناقص و نظريه هاى باطل ، و مقايسات فاسد و بى اساس نمى توان احكام و مسائل دين را به دست آورد؛ بنابراين تنها وسيله رسيدن به احكام واقعى دين ، تسليم محض مى باشد؛ پس هركس در مقابل ما اهل بيت تسليم باشد از هر انحرافى در امان است و هر كه به وسيله ما هدايت يابد خوشبخت خواهد بود.
    و شخصى كه با قياس و نظريات شخصى خود بخواهد دين اسلام را دريابد، هلاك مى گردد.

-----------------------------------------------------------------

قال عليه السلام : الدُّنْيا سِنَةٌ، وَالاَّْخِرَةُ يَقْظَةٌ، وَنَحْنُ بَيْنَهُما اءضْغاثُاءحْلامِ
    ترجمه :
    فرمود: دنيا همچون نيمه خواب (چرت ) است و آخرت بيدارى مى باشد و ما در اين ميان رهگذر، بين خواب و بيدارى به سر مى بريم .

----------------------------------------------------------------------

قال عليه السلام : مِنْ سَعادَةِ الْمَرْءِ اءنْ يَكُونَ مَتْجَرُهُ فى بِلادِهِ، وَيَكُونَ خُلَطاؤُهُ صالِحينَ، وَتَكُونَ لَهُ اءوْلادٌ يَسْتَعينُ بِهِمْ
    ترجمه :
    فرمود: از سعادت مرد آن است كه در شهر خود كسب و تجارت نمايد و شريكان و مشتريانش افرادى صالح و نيكوكار باشند، و نيز داراى فرزندانى باشد كه كمك حال او باشند.

-------------------------------------------------------------

قال عليه السلام : آياتُ الْقُرْآنِ خَزائِنُ الْعِلْمِ، كُلَّما فُتِحَتْ خَزانَةٌ، فَيَنْبَغى لَكَ اءنْ تَنْظُرَ ما فيها
    ترجمه :
    فرمود آيه هاى قرآن ، هر كدام آن ، خزينه علوم خداوند است ، هر آيه وخزينه اى را كه مشغول - خواندن مى شوى - در آن دقّت نظر كن كه چه در مى يابى .

---------------------------------------------------------

قال عليه السلام : مَنْ خَتَمَ الْقُرْآنَ بِمَكَّة لَمْ يَمُتْ حَتّى يَرى رَسُولَ اللّهِ صَلّى اللّهُ عَلَيهِ وَآلِهِ، وَيَرَى مَنْزِلَهُ فى الْجَنَّةِ
    ترجمه :
    فرمود: هر كه قرآن را در مكّه مكرّمه ختم كند نمى ميرد مگر آن كه حضرت رسول اللّه 6و نيز جايگاه خود را در بهشت رؤ يت مى نمايد.

6. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0

حضرت امیرالمومنین فرمودند:

خداوند شش گروه را به خاطر شش عمل (يا صفت) مجازات مى نمايد: عرب ها را به خاطر تعصّب (نابجا)، و كدخدايان را به خاطر كبر و غرور، و زمامداران را به خاطر ظلم و ستم، و فقيهان را به خاطر حسادت، و بازرگانان را به خاطر خيانت (در اموال مردم)، و روستاييان (جاهل) را به خاطر جهل و نادانى.

الهى! نگاه هاى اشارت آميز، سخنان بى فايده، خواسته هاى نابجاى دل، و لغزش هاى زبان را بر من ببخش.

نهايت (و قلّه رفيع) جود و بخشش آن است كه در حدّ توان، به ديگران بذل و بخشش نمايى

هر كس در پس عيبجوئى مردم بر آيد خدا پرده از روى عيب و گناهش بر دارد و او را رسوا كند.

با سه چيز عقل انسان ها محك زده مى شود: ثروت، پست و مقام، مصيبت ها و مشكلات.

7. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0

اميرالمؤمنين(عليه السلام) فرمودند:
    از پيشينيان خود پند و عبرت بگيريد قبل از آن كه آيندگان از زندگى و سرنوشت شما عبرت گيرند.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    على(عليه السلام) فرمودند:
    نه سكوت دانشمند سودى دارند و نه سخن گفتن جاهل.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    پيغمبر گرامى اسلام(صلى الله عليه وآله) فرمود:
    هنگامى كه بر دشمنت پيروز شدى، عفو و بخشش را (زكات) اين پيروزى قرار بده.
    على(عليه السلام) فرمودند
    زاهد واقعى در جهان آن كس است كه اموال حرام نيروى مقاومت او را در هم نشكند و حلال او را از ياد خدا و وظيفه سپاسگزارى باز ندارد.
    اميرالمؤمنين(عليه السلام) فرمودند
    آن كس كه در راه خدا جهاد كند و شربت شهادت بنوشد بلند مقام تر از آن كس نيست كه توانايى بر گناه داشته باشد و دامن خود را آلوده نكند.

-----------------

8. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0

امام صادق عليه السلام فرمودند:
    گريه كننده جدَّم از جاى خود برنمى‏خيزد مگر اينكه مانند روزى كه از مادر متولد شده از گناهان پاك است.

حضرت زهرا عليها السلام فرمودند:
    هرگاه گريه كنندگان بر حسينم داخل بهشت شوند، من هم داخل بهشت مى‏شوم.

حضرت صادق عليه السلام فرمودند:
    خدا حيا مى‏كند گريه كننده بر حسين ابن على عليه السلام را عذاب نمايد

حضرت صادق عليه السلام فرمودند:
    امام حسين عليه السلام دائماً به زوّار و گريه كنندگان و اقامه كنندگان عزايش نظر (رحمت) دارد.

امام صادق عليه السلام فرمودند:
    براى هر چيزى ثوابى معين است جز اشكى كه براى ما ريخته مى‏شود ( كه ثواب آن با خداست )

9. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0

على(ع) فرمود:
    امروز (عيد غدير) روز بس بزرگى است.
    در اين روز گشايش رسيده و منزلت (كسانى كه شايسته آن بودند) بلندى گرفت و
    برهان‏هاى خدا روشن شد و از مقام پاك با صراحت‏سخن گفته شد و امروز روز كامل شدن
    دين و روز عهد و پيمان است

رسول خدا(ص) فرمود:
    روز غدير خم برترين عيدهاى امت من است و آن روزى است كه خداوند بزرگ دستور داد;
    آن روز برادرم على بن ابى طالب را به عنوان پرچمدار (و فرمانده) امتم منصوب كنم، تا بعد
    از من مردم توسط او هدايت‏شوند، و آن روزى است كه خداوند در آن روز دين را تكميل و
    نعمت را بر امت من تمام كرد و اسلام را به عنوان دين براى آنان پسنديد.

امام صادق(ع) فرمود:
    روز غدير خم عيد بزرگ خداست، خدا پيامبرى مبعوث نكرده، مگر اينكه اين روز را عيد
    گرفته و عظمت آن را شناخته و نام اين روز در آسمان، روز عهد و پيمان و در زمين، روز پيمان
    محكم و حضور همگانى است

فرمود: سخن و حديث من همانند سخن پدرم مى باشد، و سخن پدرم همچون سخن جدّم ، و سخن جدّم نيز مانند سخن حسين و نيز سخن او با سخن حسن يكى است و سخن حسن همانند سخن اميرالمؤ منين علىّ و كلام او از كلام رسول خدا مى باشد، كه سخن رسول اللّه به نقل از سخن خداوند متعال خواهد بود.

امام رضا(ع) فرمود:
    پدرم به نقل از پدرش (امام صادق(ع)) نقل كرد كه فرمود:
    روز غدير در آسمان مشهورتر از زمين است.

10. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0

قالَ الا مامُ جَعْفَرُ بنُ محمّد الصّادقُ عليه السلام : مَن قالَ بَعْدَ صَلوةِالصُّبْحِ قَبْلَ اءنْ يَتَكَلَّمَ: ((بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ، وَلا حَوْلَ وَلاقُوَّةَ إ لاّ بِاللّهِ الْعَلىٍّّ الْعَظيمِ)) يُعيدُها سَبْعَ مَرّاتٍ، دَفَعَ اللّهُ عَنْهُ سَبْعينَ نَوْعا مِنْ أ نْواعِ الْبَلاءِ، اءهْوَنُهَاالْجُذامُ وَالْبَرَصُ
    فرمود: هر كسى بعد از نماز صبح پيش از آن كه سخنى مطرح كند، هفت مرتبه بگويد: ((بسم اللّه الرّحمن الرّحيم ، لا حول و لا قوّة إ لاّ باللّه العليّ العظيم )) خداوند متعال هفتاد نوع بلا از او دور گرداند كه ساده ترين آن ها مرض پيسى و جذام باشد

قالَ عليه السلام : مَنْ تَوَضَّاءَ وَ تَمَنْدَلَ كُتِبَتْ لَهُ حَسَنَةٌ، وَ مَنْ تَوَضَّاءَ وَلَمْ يَتَمَنْدَلْ حَتّى يَجُفَّ وُضُوئُهُ، كُتِبَ لَهُ ثَلاثُونَ حَسَنَةً.
    فرمود: هركس وضو بگيرد و با حوله خشك نمايد يك حسنه دارد و چنانچه خشك نكند سى حسنه خواهد داشت .

قالَ عليه السلام : لاَ فْطارُكَ فى مَنْزِلِ اءخيكَ اءفْضَلُ مِنْ صِيامِكَ سَبْعينَ ضِعْفا.
    فرمود: اگر افطارى روزه ات را در منزل برادر - مؤ منت - ، انجام بدهى ثوابش هفتاد برابر اصل روزه است .

قالَ عليه السلام : إ ذا اءفْطَرَ الرَّجُلُ عَلَى الْماءِ الْفاتِرِ نَقى كَبِدُهُ، وَ غَسَلَ الذُّنُوبَ مِنَ الْقَلْبِ، وَ قَوىَّ الْبَصَرَ وَالْحَدَقَ.
    فرمود: چنانچه انسان روزه خود را با آب جوش افطار نمايد كبدش پاك و سالم باقى مى ماند، و قلبش از كدورت ها تميز و نور چشمش قوى و روشن مى گردد.

قالَ عليه السلام : مَنْ قَرَءَالْقُرْآنَ فِى الْمُصْحَفِ مُتِّعَ بِبَصَرِهِ، وَ خُنِّفَ عَلى والِدَيْهِ وَ إ نْ كانا كافِرَيْنِ.
    فرمود: هر كه قرآن شريف را از روى آن قرائت نمايد بر روشنائى چشمش *افزوده گردد؛ و نيز گناهان پدر و مادرش سبك شود گرچه كافر باشند.