1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

نرم افزای برای ادغام چندین فایل بوت و رایت ایمیج بوتیبل روی فلش

شروع موضوع توسط P4NiSh3R ‏8/5/11 در انجمن نرم افزار کاربردی

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    کاری که این نرم افزار می کنه اینه که اولا فلش شما رو bootable می کنه یعنی شما می تونید یک فایل ایمیج بوتیبل رو ( مانند ایمیج ویندوز، دیسک های نجات و برنامه های تحت داس و ... ) رو به این نرم افزار بدین و این نرم افزار اون ایمیج رو تو فلش براتون رایت می کنه و دیگه لازم نیست سی دی خام حروم کنین، قسمت قشنگترش اینه که این نرم افزار می تونه چندین ایمیج رو با هم ادغام کنه ( قسمت بوتش رو ) و می تونین از همه اونها با هم در یکجا استفاده کنین و دیگه لازم نیست برای 100 مگ سی دی بسوزونین.

فقط مسئولیت استفادش به پای خودتونه و بنده هیچ گونه مسئولیتی رو برای استفاده نادرستش نمی پذیرم ( در صورت استفاده ناردست امکان از بین رفتن اطلاعات هست، پس تا آخر تاپیک رو با دقت مطالعه کنید بعد ازش استفاده کنید

اسم این نرم افزار MultiBootISOs-2.1.5.2 هستش و حجم خیلی کمی هم داره ( کمتر از یک مگابایت) اینم ادرس سایتش
    کد:
    http://www.pendrivelinux.com/boot-multiple-iso-from-usb-multiboot-usb
    کارکرد خیلی ساده ای هم داره و براحتی در کمتر از یک دقیقه میشه فهمید چیکار می کنه ولی می خوام چند نکته خیلی کوتاه بگم تا بهتر ازش استفاده کنین

1- هر چند خود نرم افزار هم تاکید کرده و منم گفتم ولی بازم میگم در انتخاب نام درایوتون نهایت دقت رو بکنید تا خدای ناکرده اطلاعات کسی حذف نشه ما هم شرمنده شما نشیم
    2- فلش خودم فرمت شده بود ولی فکر کنم نرم افزار فلش تون رو فرمت هم بکنه پس از فایل هاتون بک آپ بگیرین

برای اولین بار که نرم افزار رو باز می کنین در قدم اول باید نام درایو فلش تون رو با دقت انتخاب کنید بعد کادر پایینی فعال میشه که شما باید برید اخر لیست و گزینه Try Unlisted image رو انتخاب کنید و با فعال شدن کادر پایین آن مسیر ایمیج تون رو بدین و خود نرم افزار بقیه کارارو انجام میده، وقتی برای رایت ایمیج دوم مراجعه می کنید دیگه این گزینه Try unlisted image رو نمی بینید، یه راه حلی که بعد از چند دقیقه به ذهن همه میرسه ( برای اینکه چند دقیقتون حروم نشه بهتون میگم) اینه که یکی از گزینه های بالا رو که انتخاب می کنید در پایین اسم فایل ایمیج خاصی رو از شما می خواد کاری که باید بکنید اینه که اسم ایمیج دلخواهتون رو به این اسم تغییر بدین و بعد به نرم افزاز معرفی اش کنید تا رایت رو انجام بده.
    برای اونایی هم که دوست دارن تغییرات دلخواه رو برای صفحه بوتشون بودن و اسامی دلخواه خودشون رو برای برنامه هاشون بذارن باید بگم می تونید این کار رو با تغییر دادن محتویات فایل menu.lst که در ریشه فلشتون گذاشته می شه انجام بدین. بازم میگم فقط قسمت بعد از title و کد رنگ پس زمینه و اگه خواستین عکس دلخواهتون رو تغییر بدین و به بقیه فایل کاری نداشته باشین.

خود من سه تا ایمیج Hiren boot و ERD Commander و Disk Tools رو با هم رایت کردم و خیلی خوب کار می کنه ( ایمیج دیگه ای نداشتم و الا اونا رو هم می ریختم)

اونایی هم که فلششون بعد از رایت بوت نمیشه حتما باید گزینه مربوط به بوت از طریق usb رو در تنظیمات Bios سیستمتون فعال کنین ( اکثر مادربورد های بازار این گزینه رو دارن) و فلش خودتون رو به عنوان اولین گزینه برای بوت انتخاب کنین تا این کار انجام بشه .