1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام)

شروع موضوع توسط Bad Boy ‏7/5/11 در انجمن احکام و روایات

1. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : احادیث زیبا از معصومین(علیه السلام)

رسول اکرم (ص) : هر که بیشترین فکر وتلاشش رسیدن به خواهش های نفسانی باشد ، شیرینی ایمان از قلبش گرفته میشود

حضرت عیسی (ع): دروغ هر ** زیاد شود آبرو و هیبتش میرود

امام رضا (ع) : برادر بزرگتر به منزله پدر است

امام علی (ع) : انصاف ، دلها را الفت می بخشد

امام علی (ع) : صبر در برابر گرفتاری بهتر است تا تن آسائی در رفاه

امام صادق(ع) : به دیدار یکدیگر بروید و امر ما را یاد کنید و به یاد هم آرید وآن را زنده نگه دارید

امام علی (ع) : انصاف داشتن سبب افزایش دوستان میشود

امام علی (ع) : اخلاقت را نیکو دار تا خداوند حساب را آسان گرداند

2. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0

رسول خدا(ص) : تواناترین مردم کسی است که حق را بگوید ، چه به سودش باشد چه به زیانش

امام علی (ع) : همانا حق سنگین است اما گوارا و باطل سبک است اما کشنده

امام عسکری (ع) : بسم الله الرحمن الرحیم به نام اعظم خدا نزدیکتر از سیاهی چشم به سفیدی آن است

امام حسن (ع) : بر شما باد به اندیشیدن که آن زنده کننده دل شخص با بصیرت است

امام علی (ع) : از غلو کردن درباره ما بپرهیزید و ما را از بندگان پرورش یافته خدا بدانید آن گاه هر چه خوا ستید در فضیلت ما بگویید

امام علی (ع) : بازنده کسی است که عمر خود را ببازد و خوشبخت کسی است که عمرش را در طاعت پروردگارش گذارد

امام علی (ع) : به سوی عمل بشتابید و از فرا رسیدن ناگهانی مرگ بترسید زیرا آن امیدی که به بازگشت روزی هست به بازگشت عمر نیست

امام علی (ع) : بار خدایا ! هم چنان که عیسی بن مریم از نصارا بیزاری جست من نیز از افراط کنندگان در حق خود بیزارم .خدایا! آنان را برای همیشه تنها و بی یاور گذار و هیچ کدام آنان را یاری مرسان

3. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0

رسول خدا (ص) :

سرلوحه نامه عمل مومن دوستی علی بن ابیطالب(ع) است

مدت زندگانی محدود است و هیچ ** از عمری که برایش مقدر شده است هرگز فراتر نمی رود پس پیش از آنکه عمر به سر آید بشتابید

محبوب ترین سرگرمی بندگان نزد خدای متعال لسب سواری و تیر اندازی است

به سرگرمی و بازی بپردازید زیرا من دوست ندارم که در دین شما سخت گیری و خشونت دیده شود
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    امام علی (ع) :

درستکاری توشه خوبی است

هر که پیش از کار بیندیشد درست کاریش بسیار باشد

درستی کار به درستی نیت است

گذشت، زینت توانایی است

هر که به نیکی گذشت نکند به سختی و زشتی کیفر شود

4. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0

رسول اکرم (ص) :

یا علی به شیعیانت بشارت بده که روز قیامت من از آنان شفاعت می کنم روزی که چیزی جز شفاعت من سود نمی دهد
    شفاعت من برای اهل گناهان کبیره از میان امتم می باشد
    خداوند فرشته ای دارد که هر روز ندا میدهد :هر که با سنت رسول الله (ص) مخالفت کند شفاعت وی به او نخواهد رسید
    شفاعت من برای کسانی که با دست و مال خود به فرزندان من کمک کنند لازم گردیده است
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    امام علی (ع) :

تسلیم و فرمانبردار فرمان خدا و فرمان ولی خدا باشید ، که اگر فرمانبردار باشید گمراه نمی شوید
    دل خویش را با موعظه زنده کن
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دانيال نبي(ع):
    باطن وسيرت مردم را در حين بدبختي آنان مي*توان شناخت

5. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0

پیامبر خدا(ص) به جابربن عبدالله انصاری: این غیبت،به فرمان خدا و رازی الهی است و از بندگان خدا پوشیده شده است پس مبادا در آن شک کنی
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    امام علی (ع) :
    1-هر که تو را موعظه کند از خود مرنجان
    2-نزد خداوند،بدترین مردم پیشوای ستمگری است که خودش گمراه است و مردم را هم به بیراهه و گمراهی می کشد
    3-هر که تو را موعظه کند به تو خوبی کرده است
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    امام عسکری (ع) : هر که برادر خود را پنهانی اندرز دهد او را آراسته است

6. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0

رسول خدا (ص) : خود را مداوا کنید زیرا خدای تعالی هیچ دردی نداد مگر آنکه برایش شفائی نهاد،به جز مرگ و پیری(که دوایی ندارد)

امام علی (ع) در شگفتم از کسی که درمان درد خود را میشناسد چگونه آن را نمی جوید و اگر آن را جست چرا خود را بدان درمان نمی کند؟

امام باقر (ع) : خداوند به وسیله او(حضرت مهدی عج) و یارانش بدعت ها را می میراند هم چنان که سفیهان حق را میرانده اند

رسول اکرم (ص) : روشنی دل در اثر خوردن مال حلال است

7. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0

امام صادق (ع) :
    1-ما را حرمی است و آن قم است ، به زودی زنی از فرزندان من به نام فاطمه در آنجا دفن خواهد شد.هر که او را زیارت کند بهشت بر او واجب می شود
    2-هر که به خدای عزوجل تمسک جوید هدایت شود
    ------------------------------------------------------------------------------
    امام علی (ع) :
    1-هیچ هدایتی چون یاد خدا نیست
    2-هر که به راهنمائی خدا راه جوید خدا هدایتش کند
    3-کسی که خدایش را اطاعت کند و از گناهش بترسد هدایت شود
    4-از پیشوایان خود اطاعت کنید که آنان امروز گواه بر شما و فردا نزد خدا شفیعان شمایند

8. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0

مام سجاد (ع) : انتظار فرج از بزرگترین گشایش هاست

9. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0

امام علی (ع) : چون نشانه های نعمت پروردگار آشکار شد با نا سپاسی نعمت ها را از خود دور نسازید

10. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0

امام رضا (ع) : در دوران غیبت صبر کنید به یقین فرج وقتی می آید که نومیدی از دیگران پیش آمده باشد