معرفی دیوان حافظ جزء بهترین برنامه های iOS برای کاربران فارسی زبان است. شما بوسیله این برنامه زیبا که توسط محمد کمیلی نوشته و آماده شده است می توانید به غزلیات حافظ دسترسی داشته باشید٬ میان آنها جستجو کرده و یا فال حافظ برای خود بگیرید و آن را نیز در فیس بوک و یا توییتر خود به اشتراک بگذارید. قابلیتها وجود ۴۹۵ غزل حافظ امکان گرفتن فال با تکان دادن گوشی جستوجو در میان غزلها به اشتراکگذاری غزلها در شبکههای توییتر و فیسبوک مشاعره با یک شخص دیگر از طریق بلوتوث حداقل مشخصات برای اجرا قابلیت اجرا بر روی آیفون٬ آی پاد و آی پد با سیستم عامل نسخه ۴.۲ به بالا. شما می توانید این برنامه را با قیمت ۳.۹۹ دلار از این آدرس خریداری کنید. pariyana.com
پاسخ : برنامههای آیفون: فال حافظ محمد جان. واقعا آخرت ضدحال بود واقعا فک کردم رایگانه. بعدش اینکه لینک داده شده هم فیلتره.
پاسخ : برنامههای آیفون: فال حافظ دوست من راستش کپی کردم متوجه نشدم قیمت زده ! اما یک مدیر خوبی اینجا داریم به اسم ali که ایشون برنامه های جالبی برای ایفون میذارن. بهشون میگم تا این مورد رو اگر پیدا کردند در سایت قرار بدن. :hey:
پاسخ : برنامههای آیفون: فال حافظ این برنامه بصورت رایگان در بخش نرم افزار ایفون موجوده یکم جستو جو کنی پیدا میشه