روز 21 بهمن ماه 57 جمعی از انقلابیون توانستند، رادیو و تلویزیون را بگیرند و 22 بهمن اولین صدای انقلاب از رادیو و تلویزیون پخش شد. پرویز خرسند صاحب اولین صدایی که از رادیو پس از پیروزی انقلاب اسلامی پخش شد، در تشریح خاطراتش از آن ایام گفت: شب دوازدهم بهمن 57 در تلویزیون خوابیدیم. با جمعی از دوستان رادیو و تلویزیون از قبل برنامه ریزی کرده بودیم تا ورود امام را زنده پخش کنیم. وی افزود: روز 12 بهمن گروه سیار را فرستادیم . من در پخش مسئول دریافت و پخش شدم . همان جا به ذهنم رسید که کاری متفاوت بکنم. نوار ها را جا به جا کردم. قرار بود هنگام پخش برنامه ورود، سرود شاهنشاهی پخش شود. سرود را عوض کردم و اول برنامه سرود ای ایران را گذاشتم. خرسند با بیان اینکه چند نفر از گارد آمده بودند مراقب ما باشند ، ادامه داد: تا متوجه پخش سرود شدند، ریختند توی اتاق پخش. سرباز گارد مرا زد و فحش داد. بعد همان جا طرح ما لو رفت . جلوی پخش ورود امام را گرفتند. همه مان را به صف کردند . مثل اعدامی ها. من برگشتم به سربازها به شوخی گفتم: اینجا اتاق پخش است یا جوخه اعدام؟ پس آتشش کو؟ مسئولشان به من فحش های بد داد. البته نمی توانستند کاری کنند. چون واقعا از شرائط می ترسیدند. وی افزود: بالاخره ما را تا عصر نگه داشتند و بعد آمدیم بیرون و به مردم پیوستیم و وارد راهپیمایی خیابانی شدیم.