پاسخ : game دوست عزیز اینقدر اسپم ندید...اگر عجله دارید به یکی از مدیران یا هکر جوان پیغام خصوصی بدید اگه عجله ندارید وایسید تا رسیدگی بشه... موفق باشید:gol2:
پاسخ : game فیفا 11: کد: http://dl.p30island.com/Power2010/Games/Java/FIFA11-%5BP30island.Com%5D.zip پسورد: بزرگترین مرجع دانلود رایگان password: کد: www.p30island.com بازی FIFA 09 با اندازه 176x220 با حجم 611 کیلوبایت - دانلود بازی FIFA 09 با اندازه 240x320 با حجم 716 کیلوبایت - دانلود www.takmob.net : کلمه عبور بازی FIFA ۱۰ با اندازه ۱۷۶x۲۰۸ و حجم ۴۸۷ کیلوبایت - دانلود نوکیا سری www.takmob.net : کلمه عبور ۶۰
پاسخ : game عزیز مشکل از گوشی شماست باید بازی رو ساین کنی سریال نامبر گوشیتو بده تا من بازی رو ساین کنم بهتون بدم . برای ساین طول میکشه باید صبر کنی ممکنه بره واسه فردا این بازی آخری دیگه مخصوص گوشی شما بود که من گذاشتم ---------------------------------------------------------------------------- در ضمن یه سری هم به اینجا بزن هر بازی فوتبال واسه 6300 اومده اینجا هست اگه هیچکدوم نیومد باید ساین کنی :baghal:
پاسخ : game دوست عزیز اگه گوشی شما 6300 است پس سیستم عامله جاوا رو پشتیبانی می کنه و به هیچ وجه این سیستم ساین نمیشه چون ساین مربوط میشه گوشی هایی که دارای سیستم عامل سیمبیان سری های 3و5 هستند. و این گوشی محدودیت جاوا داره یعنی اینکه بازی و نرم افزاری که حجم بیشتر از یک مگا بایت داشته باشه اجرا نمیشه. الان برات پیدا می کنم. فقط یه چیز حتما باید فیفا باشه.
پاسخ : game این رو خودم داشتم فعلن می تونی از این استفاده کنی : Real Football Manager 2010 Download
پاسخ : game سلام.عزیزم بازی های دیگه می رفتن داخل .داخل بازی می مدند بیرون اما بازی تو که اصلا داخل نمیره