پاسخ : narm afzar دیوید جان شما میتونی از تاپیک زیر استفاده کنی.... http://www.topforum.ir/thread48120.html#post70309 موفق باشی...
پاسخ : narm afzar bebakhshid ke shoma ro be zahmat endakhtam in barname baes mishe neveshtehaii manande computer ro be farsi benevise baes nemishe ke man betoonam farsi benevisam:soal::soal::soali:
پاسخ : narm afzar عزیز من شما اگه alt+shift بزنی فارسی میشه امتحان کردی اینکارو؟ اگه نشد بهم بگو دوباره تا بهت کمک کنم... نه زحمتی نیست عزیز من تا فردا هم بپرسی وظیفمونه ... موفق باشی...
پاسخ : narm afzar shyad barname rooye computeram nasb nabashe hala che kar konam akhe in goori ham ghavanin ro zir pa gozashtam ham nemitoonam az sayt khoob estefade konam:gerye::gerye:
پاسخ : narm afzar عزیزم به خاطر این که صبح تا حالا به مشکلات من رسیدگی کردی ممنون .میبینی بالاخره موفق شدیم:shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad:
پاسخ : narm afzar اصلا واسه فارسی نوشتن که نیاز به برنامه نداره . فقط همین که آقا سجاد گفتن رو کافی بود انجام بدین از منوی Start بر روی Control Panel کلیک نمایید و از آیتمهای موجود Clock, Language, and Region را انتخاب نمایید. سپس بر روی Change Display Language کلیک نمایید. در پنجره باز شده بر روی Change Keyboards… کلیک نمایید. سپس بر روی Add کلیک نمایید. در پنجره باز شده Persian را پیدا کرده و بر روی آن دبلکلیک نمایید تا زیرشاخههای آن باز شود. سپس بر روی Keyboard دبلکلیک نمایید و از شاخههای باز شده، Persian را تیک دهید. سپس تمام پنجرهها را Ok کنید و ببندید. به هر حال خدا رو شکر که درست شد موفق باشید