اس ام اس های دلتنگی و دل آزردگی دود سیگارم را هزاران بار به تو ترجیح می دهم, کم رنگ است ولی دورنگ نیست ****************** . . . . . جای ِ خالیت پر نمیشود دیگر؛حتی…با خودت! **************************** مهربانیم را چنان گریاندند که بوی نا گرفت . . نامهربان شدم … ***************************** گذشت آنوقت هایی که مردم همدیگر را دور میزدند ،حالا از روی هم رد می شوند ********************************. بازی با رنگها بسیار زیبا و آرامش بخش است ،، به شرطی که از آن برای رنگ کردن همدیگر استفاده نکنیم ******************************** از درد های کوچک است که آدم می نالد وقتی ضربه سهمگین باشد ، لال می شوی… *****************************. علم بهتر است یا ثروت ؟ باور کن هیچکدام ! فقط ذره ای معرفت ***************************** اینقدر سرفه نکن بیا چندتا بزنم پشتت فکر کنم سکوت تو حلقت گیر کرده ********************* هر روز تکراریست… صبح هم ماجرای ساده ایست، گنجشک ها بیخودی شلوغش می کنند…! ارزش بعضیا اندازه اشکه که از چشمات بیفتن نه اندازه نبض که اگه نباشی نباشن … به هر کس محبت میکنم جانم فدا مثل عقرب میزند نیشم نمیدانم چرا؟! ********************** داور قلبم سوت نداره راحت باش ، خطا کن