پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز از ارسال اسپم و پست های پشت هم خودداری کنید. در صورت امکان در همین تاپیک به سوال شما پاسخ داده خواهد شد. ممنون
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز س.دوست عزیز بگید دقیقا در چه قسمتی از مرحلش گیر کردید تا فیلم همون تیکه رو براتون آپلود کنم؟؟
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز ميتونيد توي آپارت سرچ كنين دوست خوبم... .... اونجا ب طور كاملو جامع براتون نمايش داده
سلام . من بازی 4 شگفت انگیز نصب کردم و بازی رو تازه شروع کردم . کنسولم کامپیوتره و دو نفره بازی میکنیم . توی مرحله اول در مرکزی رو هک میکنم وقتی در باز میشه رباتی رو میبینم ک پرواز میکنه و داخل مخزن میره. من اونجا گیر کردم . و نمیدونم چیکار کنم . به مخزن هم که ربات توشه و حمله میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و مخزن و ربات سالم است. بازی رو با ذوق و شوق نصب کردم که دونفره بازی کنم اما اینجا گیر کردیم . لطفا راهنمایی دقیق بکنید . من نظراتو خوندم ب نتیجه نرسیدم @وضعیت سفید
به نام خالق دنیاسلام بشما طبق بررسی میدونم کجا مشکل بوجود اومده، بازی دچار ایراد فنی شده(bug) ،درواقع وقتی ربات با پرواز وارد مخزن میشِ،بایس تبدیل به رباتِ با دستُ پا بِشِ،بعد از مخزن خارج میشِ و ادامه ماجراُ فلان. حالا چطور این ایراد فنی برطرف شِ ر بررسی نزدم، ولی میتونید چنبار از نو اجرا بزنی بازی ر، و یا تنظیمات گرافیکی موقت تغییر بزنی و یا دوباره بنصبی.شاید حل شد. امیدوارم حلشِ،درود.
سلام من اونجايي كه ريد با سوزان بايد از ي در عبور كنن ولي كل در باليزر محافظت شده نميفهمم بايد چيكار كنم اونجا اگه ممكنه كمكم كنيد...ممنون