پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز سلام من مرحله دوم گیر کردم !!! چه جوری باید در های بیمارستان را باز کنی؟؟؟
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز منم تو مرحله دوم جایی که تو بیمارستانی گیر کردم لطفا کمکم کنید !:twisted:
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز سلام دوست عزیز منم مرحله دوم بازی رو گیر کردم وقتی در رو هک میکنم وارد اتاق بعدی میشم رباطی که داخل مخزن میره رو نمیتونم بکشم کلا هیچ کاری جز شکستن وسایل انجام نمیده میشه راهنمایی کنید ممنون
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز مسئله همین جاست که نابود نمیشه هر کاری می کنم!!!!! در ضمن من ورژن کامپیوتریش رو بازی می کنم :-?
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز ببینیدشماباید یه طوری مومیایی را خسته کنیدوبعد ان رانابودکنید.راستی میشه کاربرانی که کل این بازی را بلدند به من دومرحله بعد از مرحله ی مومیایی راتوضیح دهند
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز سلام من اونجایی رو که اون مرده دست بلنده از رو تخت بلند میشه بعد از اتاقش میاد بیرون رو گیر کردم بای د اونجا چی کار کنم فک کنم مرحله دوم باشه که ماموریتش اینه که دختره رو آزاد کنم و دو تا پرستار هی فرار میکنن لطفا کمکم کنید من تازه واردم
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز ببخشید تو ایترو 2 چه طوری باید گارد ها رو نابود کرد چون هیچ دری رو هم نمیشه هک کرد