پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز باشه .. آره باید با سو و از قدرتهای سو استفاده کنی... متاسفانه این راهنمایی که من دارم ماله سونی 2 هستش.. نوشته که زندانی رو بگیر با استفاده از قدرت سو و بهد انالوگ سمت چپ رو به طرف نشانه فلش بچرخون و پرتش کن به سمت زندون... حالا شما باید به جای آنالوگ ببینی روی کامپیوتر کدوم دکمه میچرخونتش سمت زندون... موفق باشی...
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز با سلام دوباره.منمنون از راهنماییتون.دلیل این که الآن دارم اینو می گم اینه که بازی دچار یه مشکل شده بود.ببخشید من اون مرحله رو رفتم حا باید در بخش بعدی بازی آن جایی که بن و رید هستن باید با زندانیا چی کار کنم؟
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز سلام.من تو قسمت نابودگر هستم.اون قسمت که باید اون ماره اژدهاس چیه اونو نابود کنیم باید چی کار کنیم؟اونجا سردر گم می شم.لطفا راهنمایی کنید. ممنون موفق باشید...
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز به نام خدا سلام.من توی این مرحله که باید دوم رو نابود کنیم(DOOM 5)باید جانی چه طوری دوم رو شکست بده یعنی دورش بچرخه؟باید چه طوری اون علامت هارو اجرا کنه؟ ممنون
بازی چهار شگفت انگیز من تومر حله ای که از فضا خار ج میشه که اول باید یک رمز رو تومرحله بزنی که هک بشه بعد از لای در بری که من رفتم بعد از اون دیگه نمی تونم یه آجیر به صدا در میاد
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز از Twister عزیز معذرت میخوام من یه مدت نبودم بعدشم این تاپیک و درخواست هات رو ندیدم اگه هنوزم تو اون قسمت ها مشکل داری بگو جوابت رو بردم... در جواب آقای مرتضی ادیبی هم باید برام اسم مرحله رو بگی من اینطوری متوجه نمیشم .... مثل جناب twister که اسم مرحله رو میگفت هیمشه .. .
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز منظورم اون مرحله ای که مرد دست بلنده از روی تخت حرکت میکنه ور همون حین یک دکتر زن رد میشه بعد میریم طرف در و دکمه hرو مزنیم بعد هک میکنیم اون رو بعد بپچون دستش بلنده داخل در میشه بعد آجیر به صدا درمیاد و یک قطعه میره داخل ستون بعد دکتر ها هم در حال پرسه زدن هستند
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز باشه مثل اینکه اسم ماموریتش رو بلد نیستی پس یخورده باید صبر کنی تا پیداش کنم...
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز من هنوز بازی رو تازه دانلود کردم وبلدم نیستم همون اول یه مرده فضا نورد لباس تنشه بعد یه چیزایی رو نشون میده که قرمزند ومن باید بادکمه h اونارو بازکنم بعد زیر فضاپیما منفجر میشه بعد چندتا از اون قرمزارو بازکنی تا یه جایی که مثل دکله منفجر بشه اصلا خودت مرحله اول و دوم رو برام بنویس که چه چوری ردش کنم
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز میشه اسم بازی رو به انگلیسی دقیق بگی ؟ این رو که دیگه رو همون صفحه اولش نوشته برام کامل بنویس اگه ورژنی هم نوشته بود بگو...