1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

Anonymous ناراضی از توافق سونی و GeoHot

شروع موضوع توسط P4NiSh3R ‏27/4/11 در انجمن اخبار و معرفی

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    تیم هکر Anonymous گفته است که علیرغم توافق بین سونی و هکر پلی استیشن یعنی GeoHot به اعتراض ها و شکایت های خود ادامه خواهند داد.
    بیانیه ای ویدئویی در بخش AnonOps Youtube منتشر شده است که از توافق بین سونی و GeoHot راضی نیستند.
    " GeoHot با سونی توافق کرد، موضوع خاتمه پیدا کرده. از دیدگاه قانون پرونده بسته شده اما از دیدگاه Anonymous این موضوع تازه شروع شده است. "
    با تحت فشار قرار دادن سایت های Social Network مثل Youتیوب و فیس بوک جهت به دست آوردن آدرس IP افرادی که اقدام به مشاهده ی ویدئوهای هک PlayStation3 کرده اند ( ویدئوهایی که هک تکنیکی کنسول را نمایش میدادند ) سونی به حریم کاربران تجاوز کرده است."
    " ما این اجازه را به سونی نخواهیم داد"
    این ویدئو برای تشویق و ترغیب اعضا برای مشارکت در این طرح و شکایت در آخر این هفته ادامه دارد.

2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    George Hotz تسلیم Sony شد!!

همگی این شخص را که تصویرش رو در بالا میبینید میشناسید اسمش George Hotz است که توانست غول سخت افزاری را شکست و آن را هک کند اما امروز خبر های عجیبی در بلاگ رسمی سونی قرار گرفت که من اینو خبر رو براتون خیلی خیلی مختصر و مفید و خلاصه میگم .
    در بلاگ سونی امده است که George Hotz با سونی کنار آمد !!!
    در این خبر امده که George Hotz از این جنگ و جدل ها خسته شده و با سونی کنار امده و پای برگه های رسمی را امضا کرده که برگه ها را در زیر میتوانید ببینید ><!
    وکیل سونی که پرونده ی George Hotz را بر عهده داشت گفته است :ما بسیار خوشحال هستیم که به هدف خود رسیدیم و توانستیم چیزی که مال خودمان است را حفظ کنیم و دیگر از ان ضرر نبینیم و در ادامه گفت من هیچ وقت دوست نداشتم کسی را پای میز محاکما بنشانم. و در اخر هم گفت : ما خواهان این بودیم که کاربران در فضای امنی بتوانند سرگرم بشوند و زحمتهای بازیسازان را به هدر ندهیم و در اخر هم میخواهم از آقای George Hotz تشکر کنم که با ما همکاری کرد و ادرس تمام چیز هایی که باعث هک میشد را به بدهد تا ما انها را متوقف کنیم.
    البته George Hotz هم گفته است که :من هیچ وقت دوست نداشتم که کاربران به مشکلی بربخورند یا قانون کپی رایت را راحت تر کنم و الان هم خوشحالم که این مسله که مرا خیلی ازرده کرده بود به پایان برسد .

خوب نظر شما چیست ؟ ایا George Hotz پشت خیلی از گیمرها را خالی کرد ؟ باید صبر کردو دید و منتظر اخبار جدیدتر بود
    بلاگ سونی

برای کامل خواندن خبر و اظلاعات بیشتر میتوانید به سایت VG247 مراجعه کنید