تیم هکر Anonymous گفته است که علیرغم توافق بین سونی و هکر پلی استیشن یعنی GeoHot به اعتراض ها و شکایت های خود ادامه خواهند داد. بیانیه ای ویدئویی در بخش AnonOps Youtube منتشر شده است که از توافق بین سونی و GeoHot راضی نیستند. " GeoHot با سونی توافق کرد، موضوع خاتمه پیدا کرده. از دیدگاه قانون پرونده بسته شده اما از دیدگاه Anonymous این موضوع تازه شروع شده است. " با تحت فشار قرار دادن سایت های Social Network مثل Youتیوب و فیس بوک جهت به دست آوردن آدرس IP افرادی که اقدام به مشاهده ی ویدئوهای هک PlayStation3 کرده اند ( ویدئوهایی که هک تکنیکی کنسول را نمایش میدادند ) سونی به حریم کاربران تجاوز کرده است." " ما این اجازه را به سونی نخواهیم داد" این ویدئو برای تشویق و ترغیب اعضا برای مشارکت در این طرح و شکایت در آخر این هفته ادامه دارد.
George Hotz تسلیم Sony شد!! همگی این شخص را که تصویرش رو در بالا میبینید میشناسید اسمش George Hotz است که توانست غول سخت افزاری را شکست و آن را هک کند اما امروز خبر های عجیبی در بلاگ رسمی سونی قرار گرفت که من اینو خبر رو براتون خیلی خیلی مختصر و مفید و خلاصه میگم . در بلاگ سونی امده است که George Hotz با سونی کنار آمد !!! در این خبر امده که George Hotz از این جنگ و جدل ها خسته شده و با سونی کنار امده و پای برگه های رسمی را امضا کرده که برگه ها را در زیر میتوانید ببینید ><! وکیل سونی که پرونده ی George Hotz را بر عهده داشت گفته است :ما بسیار خوشحال هستیم که به هدف خود رسیدیم و توانستیم چیزی که مال خودمان است را حفظ کنیم و دیگر از ان ضرر نبینیم و در ادامه گفت من هیچ وقت دوست نداشتم کسی را پای میز محاکما بنشانم. و در اخر هم گفت : ما خواهان این بودیم که کاربران در فضای امنی بتوانند سرگرم بشوند و زحمتهای بازیسازان را به هدر ندهیم و در اخر هم میخواهم از آقای George Hotz تشکر کنم که با ما همکاری کرد و ادرس تمام چیز هایی که باعث هک میشد را به بدهد تا ما انها را متوقف کنیم. البته George Hotz هم گفته است که :من هیچ وقت دوست نداشتم که کاربران به مشکلی بربخورند یا قانون کپی رایت را راحت تر کنم و الان هم خوشحالم که این مسله که مرا خیلی ازرده کرده بود به پایان برسد . خوب نظر شما چیست ؟ ایا George Hotz پشت خیلی از گیمرها را خالی کرد ؟ باید صبر کردو دید و منتظر اخبار جدیدتر بود بلاگ سونی برای کامل خواندن خبر و اظلاعات بیشتر میتوانید به سایت VG247 مراجعه کنید