1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

سونی در مورد امنیت اطلاعات مشتریان تردید دارد.

شروع موضوع توسط P4NiSh3R ‏27/4/11 در انجمن اخبار و معرفی

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏1/12/10
    ارسال ها:
    4,897
    تشکر شده:
    1,871
    امتیاز دستاورد:
    0
    در دسترس نبودن psn از یک هفته پیش کم نبود که حالا صحبت از احتمال دسترسی دیگران به اطلاعات خصوصی کارت اعتباری کاربران این شبکه 75 میلیونیست پس از آنکه سونی پاسخی به کامنت های مکرر کاربران در باب امنیت اطلاعاتشان نداد.ساکوشی فوکوکا سخنگوی سونی اظهار داشت که از امنیت کارتها مطمعن نیستیم و بر نگرانیهای کاربران افزود.
    گروه هکری annymous هر گونه دخالت در psn را رد کرده است.
    به نقل از گیم اسپات
     
  2. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏1/12/10
    ارسال ها:
    4,897
    تشکر شده:
    1,871
    امتیاز دستاورد:
    0
    شایعات در ارتباط با سونی!

    شهر بدون کلانتر قورباغه هفتیر کش میشه .
    به نظر من تا خود سونی اخبار رو قبول نکرده همش شایعه هستش حالا:


    1) PSN هک شده و هکر ها PSN رو DOWN کردن بعد خبرش امد که هکر ها گفتن ما این کار رو نکردیم و سونی خودش گفت خودم DOWN کردم سرور ها PSN رو برای چند روز .

    2) اطلاعات مردم درز پیدا کرده و سونی برای همین سیستم PSN رو DOWN کرده که KEY اصلی PSN رو عوض کنه که سونی این رو هم رد کرده .

    3) یک DEBUG در PSN هکر ها نوشتن که بدون نیاز به پول میشه از PSN همه چی رو دانلود کرد که باز هم سونی این رو رد کرده .

    و گفته تمام این ها برای بهتر کردن شبکه PSN هستش یعنی از نظر امکانات مثل سیستم جدید ویدیوی سونی و.... .


    حالا فردا میان میگن تمام ID های PSN پاک شده و بکاپشون هم پاک شده .