1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

صحیح ترین راه تمیز کردن PS3

شروع موضوع توسط P4NiSh3R ‏26/4/11 در انجمن کنسول ها

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    سلام دوستان
    شايد با ديدن اين تاپيک پيش خودتون بخنديدن و بگين تاپيک قحط بود؟
    ولي الان براتون کامل توضيح ميدم.
    با توجه به مشکل YLOD که باعث ميشه دستگاه کلا خراب بشه و قابل تعمير هست ولي با سختي و البته توي ايران کسي درستش نميکنه مگر اينکه خودتون دست به کار شيد.ولي اين مشکلا تا حد زيادي قابل پيشگيري هستش.چون اين مشکل 50 درصدش به خاطر تميز نکردن گرد و غبار دستگاه هستش اصلا دليل اينکه خيلي از اين کساني که تازه دستگاههاي 60 و 20 گيگشون داره خراب ميشه دليلش همينه.بعد از 2 سال تميز نکردن کنسول و گرماي زياد و در نتيجه YLOD.ولي نگران نباشيد با آموزش زير راحت ميتونيد دستگاهتون رو تميز کنيد.البته منظور گرد و غبار داخل دستگاه هست نه روي جلد.خيلي از کساني که دستگاهشون 60 يا 20 گيگه ديدن که قبلا که بازي ميکردن اينقدر زود دستگاهشون فنش صداش در نميومد و لولش اينقدر زود نميرفت روي 2 و يا 3 !!!به دليل اينه که بعد از 2-3 سال که دستگاهشون رو دارند تميزش نکردن و حالا توي دستگاه پر از گرد و خاکه و در نتيجه زود داغ ميکنه.مخصوصا براي بچه هايي که توي جنوب هستن و از طوفان هاي شن خبر دارند که هر چند وقت يکبار ميان و زندگي و رو با خاک يکي ميکنن!
    PS3 به دليل جنس خاص بدنه اش و رنگ ها سياهش کاملا گرد و غباري که روي کنسول ميشينه راحت گرد و خاکش قابل ديدنه!
    اگر در مورد اين موضوع توي Youtube سرچ کرده باشيد ويديوهاي زيادي ميبينيد.خب من الان اول چند راه خيلي غلط و خطرناک رو به شما ميگم که آگاه باشيد.وقتي سوني دستگاه هاي 40 گيگ رو زد توي اونها قابليتي رو به کار برد به نام Fan Test که با اين قابليت ميتونيد دستگاهتون را براي 10 ثانيه بذاريد روي آخرين درجه ي فنش و هر چي گرد و غبار توي دستگاهه مثل تير ميزنه بيرون.اگر اشتباه نکنم 80 گيگها و 160 گيگها هم اين قابليت رو دارند.خب طرز کارش اينطوريه که اول دستگاه رو خاموش ميکنيد و بعدش کليد پاور پشت دستگاه رو ميزنيد تا کامل خاموش بشه بعدش دستتون را روي دکمه ي Eject نگه ميداريد و همينطوري که نگه داشته ايد دکمه ي پشت پاور را روشن کنيد و ميبينيد که دستگاه روشن نميشه ولي فنش در 10 ثانيه چنان صدا و بادي ميده که از صداي جت هم بيشتره!

البته با اين روش کاملا گرد و خاک از بين ميره ولي!اين يکي از روش هايي است که باعث ميشه دستگاه YLOD بگيره که البته خود سوني اينو اعلام کرد که :از اين قابليت به طور متداوم استفاده نکنيد.البته من توي فروم هاي خارجي خوندم که اگر 2 ماه يه بار استفاده کنيد مشکلي پيش نمياد ولي من اصلا توصيه نميکنم!!!

بعد از اين کساني که کنسول هاي 20 و 60 گيگ داشتند هم عنايت کردند و روشي رو کشف کردند که دقيقا عين همينه فقط يه کمي خرکيه!يعني دستيه!به اينصورت که شما دستگاه را به طور عمودي ميذاري معمولي بعدش حالا دستگاه رو 180 درجه ميچرخوني يعني دقيقا در حالت Upside down اينم عکسش اين پايين.بعدش دستگاه را روشن ميکنيد و دقيقا عين آموزش بالا عمل ميکند.البته اين يکي سر 1 هفته همه ي دستگاه هاي ملت رو پوکوند توي هر ويديويي از youtube هم بريد ببينيد ملت همش کامنت فحش گذاشتن براي همين آموزش ها.

این روشی که میخوام بگم بهترین روش و تایید شده ی خود سونیه.خب اینطوریه که باید با جارو برقی تمیز کنید دستگاه رو.اولا جارو برقیه صنعتی و خرکی نباشه معمولی باشه.اگر هم معمولیه ولی قدرتش خیلی بالاهستش میتونید یه پارچه بذارید دم دهانه ی جارو برقی.خب جارو برقی را روشن کنید و PS3 را هم از همه ی سیم ها قطع کنید به طوریکه آزاد باشه. حالا دهانه ی اون رو روبروی تمام سوراخ های PS3 بگیرید مخصوصا اون پشتش جایی که کابل Powerمیخوره.این کار را تا جایی ادامه بدین که تمیز بشه حدودا 3 دقیقه.این روشیه که من خودم ساله استفاده میکنم و مشکلی نداشتم باهاش و همچنین تایید شده ی سونیه.
    هر 3 ماه یه بار اینکارو بکنید حله.
    موفق باشید.
    (توی Youtube ویدیوهای زیادی در این باره هست هر کی خواست میتونه بره ببینه ولی چون فیلتر بود سایتش گفتم بهتره خودم نذارم.)
    یاعلی