1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

عسگري: دروازه‌بان استقلال بايد اخراج مي‌شد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏16/4/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرپرست كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: دروازه‌بان استقلال در ديدار با راه‌آهن بايد اخراج مي‌شد.

حسين عسگري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره بازي روز گذشته پرسپوليس و استيل‌آذين تصريح كرد: من اين ديدار را به دليل اينكه در محل بازي سايپا و نفت تهران حضور داشتم نديدم اما تا جايي كه اطلاع دارم و با ناظران بازي صحبت كردم ديدار پرسپوليس و استيل‌‌آذين مشكل داوري نداشته است و مسائل ديگر باعث شده بازي به جنجال كشيده شود.

وي افزود: اتفاقي هم كه رخ داد ربطي به داور نداشت. بازي جوانمردانه قانون نيست، يك رفتار است و در بعضي از كشورها عرف مي‌شود. بنابراين داور نمي‌توانسته به دليل عدم رعايت بازي جوانمردانه از سوي پرسپوليس اقدامي انجام دهد.

سرپرست كميته داوران تصريح كرد: افشاريان فقط براي مديريت جنجال‌ها اقدام به دادن كارت‌هاي زرد و قرمز كرد و اگر مي‌خواست مديريت نكند بايد 8-7 نفر را اخراج مي‌كرد. در قانون هم آمده كه داور بايد بازي را مديريت كند. البته چنين اتفاقاتي شايد در بازي‌هاي مختلف رخ دهد اما دليل نمي‌شود كه داور مسابقه را تعطيل كند.

عسگري با بيان اينكه چنين رفتارهايي بايد ريشه‌يابي شود به فارس گفت: متأسفانه در فوتبال ما همه چيز تحت الشعاع نتيجه قرار گرفته و به همين دليل تيم‌ها مي‌خواهند با هر رفتاري به نتيجه برسند و همين رفتارها قضاوت را مشكل مي‌كند. مگر چنين حساسيت‌هايي در ليگ‌هاي انگليس و اسپانيا نيست اما دليل مي‌شود كه رفتارهايي مخالف عرف و قوانين انجام شود؟ متأسفانه بعضي‌ها مي‌خواهند به هر چيزي چنگ بزنند تا به هدف خود برسند.

وي ادامه داد: به نظر من بايد فكر اساسي به حال چنين آدم‌هايي كرد و نبايد به چنين آدم‌هايي در هر جايگاهي بها داد. اگر در بازي روز گذشته اين تنش‌ها بيشتر مي‌شد و تماشاگران به داخل زمين مي‌آمدند چه كسي جوابگو بود؟

عسگري در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره قضاوت محسن قهرماني در بازي استقلال و راه‌آهن و ناراحتي باشگاه رآه‌اهن از قضاوت اين داور خاطرنشان كرد: به طور كامل اين مسابقه را نديدم اما باتوجه به صحبتي كه با ناظر داوري اين مسابقه داشتم ظاهرا در نيمه دوم، محسن قهرماني در تشخيص هند دروازه‌بان استقلال دچار اشتباه شده و در حالي كه گلر استقلال از محوطه 18 قدم بيرون آمده و توپ را با دست كنترل كرده او چنين تشخيصي نداده است در حالي كه بايد محمدي اخراج مي‌شد.

وي افزود: در مورد اعتراض راه آهن به خطاي اميرآبادي روي بهادر عبدي بايد بگويم كه ناظر داوري چنين خطايي را تأييد نمي‌كند. معتقدم اين طور هم نيست كه همه اشتباهات داوري به ضرر راه‌آهن بوده است. من نمي‌توانم جوابگوي كل فصل باشم چون از هفته بيستم آمده‌ام. ما باتوجه به گزارش ناظر داوري و آنچه كه در اساسنامه داوران آمده با داوراني كه اشتباه داشتند برخورد مي‌كنيم.