1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

شيعي: مديرعامل ايران خودرو با رفتنم از باشگاه پيكان مخالفت كرد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏16/4/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پيكان قزوين گفت: به مديرعامل ايران خودرو گفتم كه حاضرم براي شوك دادن به باشگاه بروم اما او با اين مسئله مخالفت كرد.

محمود شيعي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شكست 2 بر يك پيكان برابر نفت آبادان اظهار داشت: در صورتي كه بازيكنان ما در اين مسابقه كمي از خود گذشتگي نشان مي‌دادند مي‌توانستيم بازنده نباشيم.
    انتظارم اين است كه بازيكنان در چهار ديدار پاياني ليگ با تمام وجود و براي موفقيت تيم تلاش كنند و مطمئن باشند هر شرايطي پيش بيايد باشگاه به تعهدات مالي خود به بازيكنان پايبند است و خود را ملزم به انجام آن تعهدات مي‌دانيم.

وي در مورد اينكه تيم پيكان در ليگ برتر باقي خواهد ماند يا نه گفت: براي بقاي تيم در ليگ برتر دعا مي‌كنم و مي‌دانم بازيكنان نيز با تمام وجود براي رسيدن به اين هدف تلاش خواهند كرد. البته من به جناب نجم الدين مديرعامل محترم كارخانه ايران خودرو گفتم براي اينكه شوكي به باشگاه يا تيم داده شود من را معاف كنيد تا ديگر در باشگاه فعاليت نكنم اما ايشان گفتند من فقط به تيم فوتبال نگاه نمي‌كنم و كل باشگاه و نتايج تيم‌هايش را مد نظر قرار مي‌دهم. نتايج تيم واليبال و اتومبيلراني باشگاه خوب بوده است،‌ بنابراين با رفتنم موافقت نكردند.