1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ويسي: خوب بازي مي‌كنيم، اما نتيجه نمي‌گيريم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏15/4/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي صباي قم گفت: تمام كارشناسان معتقدند كه تيم ما خوب بازي مي‌كند، اما در نتيجه‌گيري مشكل دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، عبدالله ويسي در پايان بازي برابر مس كرمان كه با نتيجه تساوي يك بر يك خاتمه پيدا كرد در خصوص شرايط بازي اظهار داشت: 6 هفته بود كه نتيجه مناسب كسب نكرده بوديم و كمي استرس داشتيم. در اوايل نيمه نخست بازي را از دست داديم، اما در اواخر همين نيمه توانستيم به بازي مسلط شويم و يك گل هم به ثمر برسانيم.

وي ادامه داد: تمام كارشناسان معتقد هستند كه تيم ما خوب بازي مي‌كند، اما در نتيجه‌گيري مشكل دارد. شرايط فوتبال به همين گونه است، سپاهان در هفته گذشته مغلوب مس شده بود و در اين هفته موفق شد تراكتورسازي را در تبريز مغلوب كند. البته نبايد از شرايط بد زمين يادگار امام(ره) هم به سادگي عبور كنيم چون اجازه بازي با كيفيت را به ما نمي‌دهد.

ويسي گفت: اعتراضي به داوري نداريم، هرچند كه در يك صحنه دارو موقعيت تك به تك تيم ما را خطا اعلام كرد. در مجموع از شرايط قضاوت داور بازي راضي هستم.

سرمربي تيم فوتبال صباي قم افزود: تيم ما مشكل كمبود بازيكن هم دارد. نيكبخت، بختياري‌زاده و بياتي‌نيا را به دلايل مختلف در زمان‌هايي از ليگ در اختيار نداشتيم. تعويض زودهنگام بياتي‌نيا به دليل مصدوميت بود. با توجه به اينكه مسئولان تيم براي فصل آينده از من برنامه خواسته‌اند اگر بتوانم بازيكنان مدنظرم را انتخاب كنم شرايط مناسب خواهد شد.

ويسي خاطرنشان كرد: اگر شرايط براي فصل آينده فراهم شود براي رسيدن به مسابقات آسيايي تلاش خواهيم كرد. البته براي فصل آينده از 3 تيم ليگ برتري پيشنهاد دارم كه هر 3 تيم در حال سقوط هستند.