1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

خيري: با زرنگي بازيكن حريف اخراج شدم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏15/4/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: با زرنگي و بزرگ‌نمايي بازيكن شهرداري تبريز من اخراج شدم.

شاهين خيري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد ديدار روز گذشته برابر شهرداري تبريز گفت: خدا را شكر مي‌كنم تيم ما ديروز برنده از ميدان خارج شد و توانست سه امتياز را بگيرد و همچنان در كورس قهرماني باقي بماند.

وي در مورد اخراج خود در دقيقه 30 مسابقه گفت: من حركت بدي نكردم اما با بزرگ‌نمايي و زرنگي بازيكن حريف، داور كارت قرمز را به من نشان داد و اخراج شدم. بازيكنان شهرداري تبريز مدام مانع شروع سريع مسابقه از سوي ما مي‌شدند و داور نسبت به اين مسئله بي‌توجه بود و به ما تذكر مي‌داد و مي‌گفت صبر كنيد و بعد بازي را شروع كنيد. در حالي كه تيم صاحب توپ مي‌توانست سريع بازي را به جريان بيندازد.

خيري خاطرنشان كرد: در صحنه اخراج، من قصد داشتم بازي را زود شروع كنم كه يكي از بازيكنان اين تيم مقابل من ايستاد و اجازه اين كار را نداد. من قصد گول زدن او را داشتم و مي‌خواستم توپ را به سمت ديگري ببرم تا بازي را شروع كنم اما توپ به ران اين بازيكن برخورد كرد و او خود را به زمين انداخت و با بزرگ نمايي و زرنگي، كاري كرد كه داور به من كارت قرمز را بدون معطلي نشان دهد.

بازيكن ذوب‌آهن با اشاره به سوابق بازي خود عنوان كرد: تاكنون در زمين مسابقه حرف بدي به كسي نزده‌ام و حتي تكل‌هاي خشن كه باعث مصدوميت بازيكن حريف شده باشد، انجام ندادم. مي‌دانم بازيكنان از فوتبال درآمد دارند و نبايد يك فوتباليست ديگر باعث مصدوميتش شود. من مي‌خواهم از هم تيمي‌هايم تشكر كنم كه 60 دقيقه 10 نفره و در غياب من با تلاش بيشتر زمينه پيروزي تيم را فراهم كردند. من از همه آنها سپاسگذارم.

خيري در مورد قضاوت داور ديروز گفت: دوست ندارم زياد در مورد داوري صحبت كنم. در اين فصل اشتباهات داوري گاهي به ضرر ما بوده و گاهي به سود ما تمام شده است. داور مثل هر انسان ديگر حق اشتباه دارد و از اين داوران كه درآمد كمي از فوتبال هم دارند، بايد حمايت شود اما بايد قبول كنيم كه برخي داوران نيز ضعيف عمل مي‌كنند. منظور من داور مسابقه ديروز ذوب‌آهن و شهرداري نيست ولي بايد پذيرفت كه برخي داوران ضعيف هستند. به نظرم داوران بايد بهترين رقابت‌هاي خود را در اين مقطع از فصل انجام دهند.در كميته داوران بهترين‌ها را براي اين هفته‌هاي پاياني در نظر بگيرند. زيرا با اشتباه داور يك تيم مي‌تواند حتي قهرمان شود.

بازيكن ذوب‌آهن در مورد كارشناسي داوران به فارس گفت: اميدوارم كارشناساني كه در برنامه 90 حاضر مي‌شوند فقط قصد لاپوشاني اشتباهات داوران را نداشته باشند و زماني كه داوري اشتباه كرد آن را بيان كنند. من ديدم يكي از كمك داوران در برنامه 90 به صراحت به اشتباهش اعتراف و عذرخواهي كرد. اگرچه عذرخواهي دردي را درمان نمي‌كند اما همين كه او شهامت اعتراف به اشتباهش را دارد، خوب است.

خيري در مورد اينكه پس از اخراج منصور ابراهيم‌زاده چه حرفي به او زد، ‌گفت: سرمربي تيم فشار زيادي را تحمل مي‌كند وحق دارد كه ناراحت باشد. او پس از اخراج به من گفت كارت اشتباه بود. نبايد زود تصميم مي‌گرفتي.