1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مهدي مهدوي كيا در گفت‌وگو با ايسنا: كي‌روش به تنهايي عامل موفقيت نيست

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏13/4/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    مهدي مهدوي كيا در گفت‌وگو با ايسنا:
    كي‌روش به تنهايي عامل موفقيت نيست
    حواسم به استيل آذين است نه پرسپوليس
    برابر پرسپوليس چيزي براي از دست نداريم
    5هفته مانده به پايان رقابت‌هاي ليگ برتر گمانه‌زني‌ها درباره فصل نقل و انتقالات آغاز شده است. قابل پيش‌بيني است كه در اين بين شايعه حول و حوش دو تيم پرطرفدار پايتخت بيشتر از ساير تيم‌ها باشد. چند روزي است كه روزنامه‌ها از جدايي قطعي مهدي مهدوي كيا از استيل آذين و حضورش در پرسپوليس مي‌نويسند اما مهدوي كيا مي‌گويد علاقه‌اي ندارد تمركزش را به جاي ديگري به غير از استيل آذين معطوف كند. او مي‌گويد زود است كه از حالا درباره فصل بعد تصميم‌گيري كند. مهدي مهدوي كيا در آستانه ديدار حساس پرسپوليس برابر استيل آذين در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به سوالات مختلفي پيرامون وضعيت استيل آذين، رويارويي با پرسپوليس، آينده‌اش و همچنين حضور كارلوس كي‌روش در فوتبال ايران پاسخ گفت.
    * پس از باخت برابر شاهين بوشهر، ديگر مي‌توان با قطعيت گفت كه استيل آذين نامزد اصلي سقوط به دسته يك است. اين هفته هم كه ديدار حساسي برابر پرسپوليس داريد.
    ـ ما براي ماندن در ليگ برتر بايد 5 بازي باقي مانده‌مان را با پيروزي پشت سر بگذاريم. البته مي‌دانيم بازي بسيار دشواري برابر پرسپوليس داريم اما چون به غير از برد راه ديگري پيش رو نداريم، بايد تمام تلاش‌مان را بكنيم.
    * رويارويي برابر پرسپوليس حتما براي شما جذاب و البته سخت خواهد بود. سال‌هاي خوبي را در پرسپوليس پشت سر گذاشتيد.
    ـ من هميشه از بچگي پرسپوليس را دوست داشته‌ام اما الان بازيكن استيل آذين هستم و به اين تيم تعهد دارم. با توجه به شرايطي كه تيم‌مان دارد بايد تمام تلاش‌مان را بكنيم تا به پيروزي برسيم. البته وضعيت پرسپوليس پس از برد برابر ذوب آهن بسيار خوب است. آن‌ها شرايط روحي بسيار خوبي پيدا كرده‌اند و اين كار ما را دشوارتر مي‌كند.
    * در طول دوران بازيگري‌تان كمتر پيش آمده در تيمي بازي كنيد كه براي ماندن در ليگ تلاش ‌كند.
    ـ من تنها يك بار اين شرايط را تجربه كردم و آن هم زماني بود كه به صورت شش ماهه به بوخوم رفتم و تيم‌مان سقوط كرد اما به اين شكل چنين شرايطي را تجربه نكرده‌ام. اما به هر حال اين فوتبال است. فوتبال روزهاي سخت و دشواري هم دارد. با اين حال اميدوارم كه در 5 هفته باقي مانده به پيروزي برسيم و در ليگ برتر بمانيم.
    * اين تغييراتي كه در طول فصل در تيم شما به وجود آمده چقدر مثبت بوده است؟
    ـ نتايج نشان مي‌دهد كه روند، خوب نبوده است. ما چيزي براي از دست دادن نداريم به همين خاطر بايد هرآنچه داريم براي ماندن تيم بگذاريم.
    * وقتي شما استيل آذين را انتخاب كرديد مثل همه فكر مي‌كرديد اين تيم مدعي است. اما حالا شرايط‌تان متفاوت است.
    ـ واقعيت اين است كه كمتر كسي پيش‌بيني مي‌كرد كه استيل آذين چنين شرايطي پيدا كند. ما به غير از چهار پنج هفته اول در هفته‌هاي بعد روندمان روندي نزولي بوده است. با اين حال اميدمان را از دست نمي‌دهيم و اميدواريم كه در ليگ بمانيم.
    * 5 هفته به پايان ليگ، اين شايعه مطرح شده بود كه شما قطعا از استيل آذين جدا مي‌شويد و به پرسپوليس مي‌آييد. تصميمي براي آينده گرفته‌ايد؟
    ـ گمانه‌زني زياد است اما من حواسم به پنج بازي باقي مانده در ليگ است. من به استيل آذين تعهد دارم و بايد فقط به اين تيم فكر كنم. دوست دارم استيل آذين در ليگ برتر بماند و آن موقع درباره آينده تصميم مي‌گيرم.
    * نظر شما درباره حضور كارلوس كي‌روش در فوتبال ايران چيست؟ فكر مي‌كنيد شرايط براي موفقيت او مهياست؟
    ـ حضور يك مربي بزرگ تنها فاكتور براي موفقيت نيست. بايد شرايطي به وجود بيايد تا يك مربي بزرگ بتواند به موفقيت برسد. در كنار كي‌روش بايد بستري فراهم كنيم تا او بتواند با فراغ بال كار كند. بايد از تجربيات او استفاده كنيم. من اميدوارم كه شرايط فوتبال ايران به روزهاي خوب گذشته بازگردد.
    * شما كه جزوي از نسل طلايي فوتبال ايران بوديد، فكر مي‌كنيد بازيكنان فعلي مي‌توانند پا جاي پاي بزرگان بگذارند و تيمي مانند آنچه كه در اواخر دهه 90 داشتيم تشكيل دهند؟
    ـ نمي‌توانيم هيچ تيمي را با تيم ديگري مقايسه كنيم. شرايط فوتبال نسبت به گذشته تفاوت كرده است. من خيلي اميدوارم با آمدن اين مربي استعدادهاي فوتبال ايران هم شكوفا شود و بتوانيم شرايط را مانند گذشته كنيم. با اين حال معتقدم كار بسيار مشكل است. شرقي‌ها از فوتبال آسيا فاصله گرفته‌اند. كشورهاي غرب آسيا هم مانند قطر براي آينده برنامه‌ريزي كرده‌اند و امكانات فراواني را ايجاد كرده‌اند. اگر مي‌خواهيم از آنها عقب نمانيم، بايد مثل آنها رفتار كنيم.