سایت گل – آندرانیک تیمو.ریان هافبک ملیپوش تراکتورسازی در دیدار مقابل استقلال با امیرحسین صادقی درگیری لفظی پیدا کرد. در این میان صادقی مدعی شده که تیموریان به او فحش داد ولی آندو این موضوع را رد میکند. تیموریان در گفتوگو با خبرنگار سایت گل درخصوص این موضوع میگوید: من به هیچ عنوان فحش ندادم و دوست هم ندارم در مورد ماجرایی که تمام شده حرفی بزنم.» آندو در مورد حرفهای صادقی که گفته است تیموریان خیلی کوچک است، خاطرنشان میکند: «همانطور که گفتم دوست ندارم حرفی بزنم. من خیلی کوچک هستم و امیرحسین صادقی خیلی بزرگ و برایش در استقلال آرزوی موفقیت دارم. به هرحال او نظرش را گفته است.» تیموریان در مورد حرفهای علی فتحالله زاده که گفته رفاقت فرهاد کمالوند با داور مسابقه کار دست استقلال داد، تاکید میکند: «من یک بازیکن هستم و فقط باید در مورد بازی صحبت کنم ولی باید بگویم که کمالوند با دیگر داورها هم دوست هست. مطرح کردن این حرفها اصلا درست نیست و ما هم میتوانستیم بگوییم که مظلومی با محسن ترکی داور دیدار پرسپولیس و استقلال رفیق است. در ضمن استقلالیها باید بدانند که در بازی رفت تیم داوری چه اشتباهاتی را به ضرر ما مرتکب شد. ما در این دیدار مستحق پیروزی بودیم و به حقمان رسیدیم.» او در پایان حرفهایش در پاسخ به این سوال که آیا سال آینده در تراکتور میمانی، تاکیدمیکند: «الان فقط به گرفتن سهمیه آسیا فکر میکنم و برای فصل آینده هیچ برنامهای ندارم.»