سايت گل ـ درگيري اميرحسين صادقي و آندرانيك تيموريان يكي از نكات حاشيهاي ديدار استقلال و تراكتورسازي تبريز بود و نكته جالب توجه اينجاست كه آنها در زمين حسابي از خجالت يكديگر درآمدند. صادقي كه در اين بازي بازوبند كاپيتاني را در اختيار داشت چندان تمايل ندارد در مورد درگيري با آندو حرفي بزند. وقتي از صادقي در اين مورد سوال ميكنيم در جملهاي كوتاه به خبرنگار سايت گل ميگويد:« نميخواهم حرفي بزنم تا او گنده شود.» به صادقي ميگويیم كه تيموريان حداقل از لحاظ اسم و سابقه بازي، بازيكن كوچكي نيست ولي مدافع استقلال بلافاصله واكنش نشان داده و ميگويد:«اتفاقا اين آقا خيلي كوچكتر از آن است كه فكرش را ميكنيد.» از صادقي ميپرسيم دليل درگيريات با آندو چه بود كه او در جواب ميگويد:« من اصلا نميخواهم در اين مورد حرف بزنم. فقط همين را بگويم كه او به من فحش داد و من متأسفم.» صادقي در مورد بازي ميگويد:«به نظر من بازي هيجانانگيزي بود و فكر ميكنم تراكتور حرفهايتر بازي كرد و از موقعيتهايش نهايت استفاده را برد. اين بهترين فرصت براي ما بود تا اختلاف خود را با صدرجدول كم كنيم ولي متأسفانه اين موقعيت طلايي را از دست داديم.»