1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

جلال حسيني: از جايگاه ويژه به بازيكنان ما فحاشي كردند/ من آب دهان پرتاب نكردم

شروع موضوع توسط *Ammin ‏11/4/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت
    سايت گل ـ سيدجلال حسيني مدافع ملي‌پوش سپاهان از اينكه تيم‌هاي ذوب آهن و استقلال نتوانستند از شكست تيمش استفاده كنند خوشحال است او در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل مي‌گويد:«‌ ما نبايد به نتايج ديگر تيم‌ها كار داشته باشيم ولي بعد از باخت مس كرمان اين موضوع براي من خوشحال‌كننده بود كه ذوب آهن واستقلال هم باختند تا فاصله ما با تيم‌هاي پايين كمتر نشود.»
    او ادامه مي‌دهد:«‌بازي خوبي بود و ما موقعيت‌هاي زيادي داشتيم كه از دست داديم. البته مس كرمان هم خيلي خوب بازي كرد و مقابل سپاهان بسيار جنگنده و با انگيزه بود. آنها از موقعيت‌ها استفاده كردند و اين بازي را بردند.» مي‌گويند حسيني بعد از پايان اين بازي با تماشاگران مس درگيري لفظي داشته و به سمت آنها آب دهان پرتاب كرده است.
    او در اين مورد مي‌گويد:« من براي بعضي از سايت‌ها متأسفم كه چنين اخباري را مي‌نويسند. بعد از پايان اين ديدارقصد رفتن به رختكن را داشتيم ولي در كمال تعجب يك عده از جايگاه ويژه ورزشگاه به بازيكنان سپاهان فحش دادند و اين واقعا تأسف‌آور است. در ضمن اينكه مي‌گويند من به سمت آنها آب دهان پرتاب كردم دروغ است.»​