محمدرضا خلعتبری پس از باخت تیمش مقابل پرسپولیس تهران اظهار داشت: در فوتبال همیشه برد و باخت وجود دارد و باخت ما مقابل ذوبآهن از اتفاقات فوتبال است؛ متاسفانه در بازی امروز توپهای ما وارد دروازه پرسپولیس نشد و همین مسئله باعث باخت ما شد. وی ادامه داد: در نیمه نخست بازی پرسپولیس از تک موقعیت بازی استفاده کرد اما ما توانستیم از موقعیتهای بسیار خود استفاده کنیم؛ نیمه دوم پرسپولیس برای حفظ نتیجه و استفاده از ضد حملات به میدان آمده و با عملکرد خوب خود توانست دو گل دیگر وارد دروازه تیم ما کند. مهاجم ذوبآهن در مورد قضاوت سعید مظفریزاده در این بازی، بیان داشت: نباید در مورد قضاوت داور صحبت کنم؛ در طول بازی چند بار به طرف مظفریزاده رفتم و با وی صحبت کردم اما این داور گفت که هرچه در زمین دیدم گرفتم؛ در روزی که میتوانستیم 3 امتیاز بازی را بگیریم این امتیاز از دستمان رفت. وی اضافه کرد: تیمهای حریف هم در بازیهای امروز خود نتیجه نگرفتند و این مسابقه فرصت خوبی برای کم کردن امتیازات ما با صدر جدول بود؛ امیدمان را از دست ندادهایم و مطمئن باشید در بازیهای آینده برای کسب نتیجه و رسیدن به قهرمانی به میدان میرویم.