سايت گل - منصور ابراهيمزاده در نشست خبري پس از ديدار تيمهاي پرسپوليس و ذوبآهنبحث خود را با نقد داوري سعيد مظفري زاده اغاز كرد. او قبل از اينكه در نشست خبري حاضر شود، يك وايتبردي كه زمين فوتبال در آن نقش بسته بود، نصب كرد وبا اناليز صحنه ها ، ابتدا مسائل داوري بازي رفت را پيش كشيد و با اشاره به تكرار موضوع كمك پرسپوليس از نيروي باد ، گفت: متاسفانه در بازي رفت نيز مظفريزاده داور ديدار بود كه علي احمدي را بدون هيچ دليلي از زمين اخراج كرد. در بازي رفت جهت وزش باد در نيمه اول عليه تيم ذوب آهن بود و در صحنه گل اول كه اسماعيل فرهادي روي سپهر حيدري خطا كرد، ضربه خطا از نقطه اوليه زده نشد و توپ 6 متر جلوتر كاشته شد و به جريان افتاد كه جريان باد نيز سبب شد گل اول تيم پرسپوليس به ثمر برسد.پرسپوليس در اين بازي هم در نيمه اول شيوه خاصي براي سبك بازي خود با توجه به وزش باد اتخاذ كرد كه تا حدودي نيز موفق بود. منصور ابراهيمزاده در مورد اخراجش از سوي داور گفت: من در بين دو نيمه به آقاي مظفريزاده يادآور شدم كه وي با اين قضاوت ذوبآهن را دچار مشكل ميكند كه اين امر سبب شد از روي نيمكت اخراج شومخطاب من به حسين عسگري است؛ آقاي عسگري شما كه ميگوئيد مربيان نبايد درباره مسائل داوري حرف بزنند، برويد ببينيد چرا تيمهاي ايراني در مسابقات آسيايي بهتر نتيجه ميگيرند. برويد اين مشكلات را بررسي كنيد. به عادل فردوسيپور هم ميگويم به جاي تمركز روي يك سري از مسائل خاص، برود در مورد داوريها بحث كند.. وي با بيان اينكه البته اين مشكلات داوري توجيهي براي باخت ذوب آهن نيست، خاطرنشان كرد: در بازيهاي جام باشگاههاي آسيا ما به دليل داوري مطلوب خيلي بهتر بازي ميكنيم و نتايج خيلي درخشاني كسب ميكنيم. ما از ابتداي فصل خوب جلو آمديم اما اين باختهايي كه در اين اواخر دادهايم، باعث شده است كه شانسهاي بسيار خوبي را از دست بدهيم كه اميدوارم در ادامه با تمام توان بتوانيم حريفان را مغلوب كنيم. منصور ابراهيمزاده افزود: اصلا گلهاي جالبي دريافت نكرديم و من اين موضوع را قبول دارم كه امروز بازيكنان ما در شرايط آرماني و هميشگي خود قرار نداشتند. وي در رابطه با نتيجه به دست آمده در بازي با سپاهان گفت: من قبل از هر چيز دوست دارم كه تيم خودمان پيروز شود و بعد به خاطر كسب نتايج ضعيف ديگر تيمها شادي كنيم. به گزارش گل و به نقل از ايسنا وي در پاسخ به اين سوال كه چرا تماشاگران عليه بازيكنان شعار ميدادند اظهار داشت: من قبل از هر چيز از تماشاگران پرشور ذوب آهن سپاسگزاري ميكنم كه اگر امروز بر عليه ذوب آهن و برخي بازيكنان شعار ميدادند از روي احساسات و عواطفشان بوده است كه اين يك امر طبيعي است. ابراهيم زاده در پاسخ به اين سوال كه چرا وقتي دفاع ذوب آهن ضعيف كار كرد، برخي از بازيكنان خط دفاعي را تعويض نكرديد؟ گفت: ما قصدمان اين بود كه گلهاي خورده را جبران كنيم و به بازي برگرديم كه البته امروز در زدن گل موفق نبوديم. سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن با اشاره به اينكه تيمي موفق است كه از اشتباههاي تيم حريف استفاده كند افزود: ما امروز از اشتباههاي تيم پرسپوليس بهره نبرديم اما مطمئن باشيد از فردا با اقتدار تمرينهايمان را دنبال ميكنيم و مسيرمان را براي قهرماني با قدرت ادامه ميدهيم. وي با بيان اينكه امسال تيم ذوب آهن از لحاظ جذب بازيكن خوب عمل نكرد افزود: در اوايل فصل ما قصد داشتيم غلامرضا رضايي و فشنگچي را جذب كنيم كه اين امر به دليل تمايل اين بازيكنان براي ادامه حضور در تيم باشگاهي خود اين امر ميسر نشد. منصور ابراهيمزاده خاطرنشان كرد: مصدوميت سينا عشوري بر روي خط هافبك ما تاثير منفي گذاشته است كه بايد اين نقيصه را هرچه زودتر برطرف كنيم. وي افزود: من از تمام بازيكنان خود سپاسگزارم كه در اين چند ساله براي تيم ذوب آهن سنگ تمام گذاشتند و تمام تلاش خود را براي موفقيت اين تيم به كار گرفتند. سرمربي ذوبآهن درباره اينكه گفته ميشود اين تيم فقط ميتواند به مقام نايب قهرماني برسد، اظهار داشت: من اين حرفها را قبول ندارم.