1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

نوري: مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري به ذوب‌آهن بزنيم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏11/4/11 در انجمن لیگ ایران

  1. Sert oğul

    تاریخ عضویت:
    ‏12/11/10
    ارسال ها:
    17,621
    تشکر شده:
    6,352
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در فولادشهر بازي خوبي برابر ذوب‌آهن انجام داديم و مي‌توانستيم بيش از سه گل به حريف اصفهاني بزنيم.
    [​IMG]

    محمد نوري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد پيروزي سه بر صفر پرسپوليس مقابل ذوب آهن اصفهان اظهار داشت: نمايش بسيار خوبي را مقابل ذوب‌آهن نشان داديم و ثابت كرديم كه هر وقت توپ‌هايمان به گل تبديل شود كمتر تيمي مي‌تواند جلودار گلزني تيم بشود.

    وي افزود:متاسفانه در بازي‌هاي قبل دچار بدشانسي‌هاي گوناگوني مي‌شديم. توپ هاي ما از 6 قدم دروازه حريف به گل تبديل نمي‌‌شدند، اما من معتقدم اگر دقت مي‌كرديم مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري را به ذوب آهن بزنيم اما 3 گل هم براي بالا رفتن روحيه ما بسيار عالي بود.

    نوري در خصوص گلزني‌اش نيز گفت: من در حين بازي و حتي قبل از بازي با فشنگچي هماهنگ كرده بودم كه چگونه در محوطه جريمه حريف حركت مي‌كنم. خوشبختانه اين هماهنگي جواب داد و اين گل را من به ثمر رساندم اما تازه اول راه ما است و ما كار سختي را در بازي‌هاي آينده همراه با اهداف بزرگ داريم مخصوصا به دنبال اين هستيم تا هرچه سريعتر بستري را آماده كنيم تا دايي با آرامش بيشتر در پرسپوليس به كارش ادامه دهد چون واقعا زحمات زيادي را براي ما كشيده است. به نظر من اين نتيجه را خيلي از آقايان پيش‌بيني نمي‌كردند چون خود ذوب‌آهني‌ها هم باورشان نمي‌شد كه پرسپوليس 3 گل به آنها زده است.