1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

درباره آنچه که در تبریز گذشت؛تمامش کنید...

شروع موضوع توسط *Ammin ‏10/4/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت

سایت گل-
    1-هنوز نیم ساعت به آغاز بازی ملوان و شهرداری تبریز مانده بود که فحاشی ها شروع شد. با شروع بازی، تبریزی ها، بدترین فحش های ممکن را نثار انزلی چی ها، بازیکنان و کادر فنی ملوان کردند، بدون این که هیچ یک از مسوولان برگزاری بازی واکنشی به این هتک حرمت ها نشان بدهند!
    2-فرهاد پورغلامی، پژمان نوری، پویا نزهتی، مهرداد اولادی و علی حسنی صفت در معرض بدترین فحاشی های ممکن قرار گرفتند. سپس عده ای از هواداران ملوان که در در سمت چپ تماشاگران تبریزی نشسته بودند، مورد بهترین پذیرایی ممکن ، قرار گرفتند!!! البته با صندلی های شکسته ی ورزشگاه یادگار امام و کادر فنی ملوان که جان هواداران خود را در خطر می دیدند، آنها را از داخل زمین به رختکن بردند.
    3- لحظاتی بعد عده ای که به ندای دعوت فراز کمالوند، برای حضور در ورزشگاه پاسخ مثبت داده بودند، فرهاد پورغلامی را با سنگ مورد هدف قرار دادند تا سرمربی ملوانان، روی زمین بیافتد. کار به جایی رسید که نماینده ی فدراسیون، می خواست بازی را تعطیل کند. در این لحظه سرپرست شهرداری تبریز با حالت تهاجمی به سمت محمود پیشگاه هادیان، مربی ملوان می آید و می گوید پورغلامی تمارض کرده!!
    5- باشگاه ملوان، پنج سنگ درشت پرتاب شده از سوی هواداران تبریزی به داخل زمین را تحویل نماینده ی فدراسیون داده است. فیلم فحاشی 120 دقیقه ای تبریزی ها به همراه سنگ پراکنی آن ها نیز جهت بازبینی ، برای قاضی مرتضی شریفی ارسال می شود.جالب آن که مسوولان برگزاری مسابقه در ورزشگاه یادگار امام تبریز،افرادی را مامور کرده بودند تا بلافاصله بعد از پرتاب سنگ ها و صندلی های شکسته ،آنها را جمع آوری کنند!
    6- مجتبی ساعی، گزارشگر شبکه ی سهند هم که با منکر شدن صحنه ی پرتاب سنگ توسط تبریزی ها به فرهاد پورغلامی و متهم نمودن سرمربی ملوان به وارد کردن شوک به تیم خود در این صحنه و تمسخر وی، مرتکب خطا شده است، مورد اعتراض هواداران ملوان قرار گرفته و آنها درصدد هستند تا با جمع آوری طوماری، اعتراض خود را نسبت به این نوع گزارش و سانسور فحاشی تبریزی ها توسط شبکه ی سهند به گوش رییس صدا و سیما برسانند.
    7- فرهاد پور غلامی نیز در حالی که نامه ارسالی و دست خط گزارشگر بازی را به خبرنگار سایت گل نشان می دهد،می گوید من از حق خودم گذشتم.فوتبال جای این دشمنی ها نیست ،من چند مدتی سرمربی ملوان هستم،کمالوند هم همین طور،دوست ندارم فردا که ما دیگر در ملوان و تراکتور سازی نیستیم،انزلی چی ها و تبریزی ها دشمن باشند.زیبایی و اصل فوتبال و ورزش به دوستی هاست نه دشمنی ها.او در پاسخ به خبرنگار گل که از پور غلامی می پرسد اگر موفق به آشتی بین انزلی چی ها و تبریزی ها نشدید،آن وقت چه؟می گوید:اگر موفق هم نشدم،اشکالی ندارد،اما تا آن جایی که بتوانم سعی می کنم آتش این دشمنی ها را کم کنم و به صفر برسانم.
    8- رامین قربانیان، یکی از هواداران قدیمی ملوان که در ورزشگاه تبریز حضور داشت به سایت گل می گوید: حرف های رکیکی را که تبریزی ها به انزلی چی هازدند، در هیچ مسابقه ی فوتبالی در سطح جهان شنیده نشده است، دراین جو بسیار آلوده و مسموم ، در سیزدهمین سالگرد درگذشت زنده یاد سیروس قایقران، کاپیتان سابق تیم ملی،فوتبال ایران شاهد بدترین روز خود بود. محمود پیشگاه هادیان، مربی ملوان نیز به سایت گل می گوید: کادر فنی ملوان که همه فوتبال کرده اند و چندین سال تجربه مربیگری در لیگ برتر را دارند، این صحنه ها را به خدا واگذار می کنند و هیچ وقت دوست ندارند بین دو شهر فوتبال خیز که مردم هم زبان زیادی هم دارند،اختلاف به وجود آمده، ادامه پیدا کند.
    9- تبریز و آذر بایجان گوشه ای گرانبها از خاک ایران عزیز بوده ، هست و خواهد بود .به مصاحبه ی علی دایی،اسطوره ی فوتبال ایران در پایان بازی پرسپولیس و شهرداری ،پس از فحاشی تبریزی ها به کریم باقری تبریزی دقت کنید:یعضی ازآنهایی که در تبریز به ورزشگاه می آیند،دنبال فوتبال نیستند.آنها دنبال مسایل دیگرند. آری برادر و خواهر ایرانی ،ما همه از هر قوم و نژادی زیر این پرچم مقدس سه رنگ زندگی می کنیم،این جا سرزمینی است که در پس تازیانه های دشمنان خود از ابتدای تاریخ تا به اکنون همچنان استوار و پایدار مانده و خواهد ماند.
    چو ایران مباد،تن من مباد.​