1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اولین مصاحبه و عکس سال ۹۰ از حمید گودرزی

شروع موضوع توسط sabi ‏9/4/11 در انجمن بیوگرافی هنرمندان

  1. کاربر مفید

    تاریخ عضویت:
    ‏8/12/10
    ارسال ها:
    520
    تشکر شده:
    44
    امتیاز دستاورد:
    0
    [​IMG]​

    حمید گودرزی مدتی است بی سر و صدا شده؟

    حمید گودرزی:والا همه چی آرومه(باخنده).خوب ما هم زندگی ای داریم و مشکلاتی داریم,خدا رو شکر بد نمی گذره.
    کمتر با خبرنگاران مصاحبه می کنید,جریان چی هستش؟
    حمید گودرزی:از وقتی که مصاحبه شخصی ما را منتشر کردید هر کسی دوست دارد مصاحبه شخصی با من داشته باشه من هم محدود کردم ,مصاحبه تلفنی خیلی بهتر از حضوری هستش(باخنده).

    سال جدید را برای پرکاری شروع کردید یا نه استراحت؟

    حمید گودرزی:راستش را بخواهید دوست دارم پرکار باشم ولی مدتی مشکلات زیادی برایم پیش آمده و نمی توانم بازگویش کنم,سعی می کنم فیلم های خوبی را برای بازی انتخاب کنم تا زیاد هم از سینما دور نباشم البته بستگی به پیشنهادات دارد,چند هفته پیش پیشنهاد بازی در یک سریال را دریافت کردیم که هنوز جواب نهایی ندادم.اگر پیشنهاد را قبول کنم خیلی سرم شلوغ می شه(باخنده).سریال هم برای شبکه سه قرار تولید بشه.



    از سریال های مناسبتی هستش؟

    حمید گودرزی:بله از سریال های مناسبتی هستش که ۳۰ قسمت دارد ولی داستان خیلی سنگینی داره ,باید همین روزها جواب نهایی ام را بدهم چون تصویربرداری سریال به زودی آغاز می شود.
    امیدواریم دوباره شاید فعالیت شما در تلویزیون باشیم.
    حمید گودرزی:ممنون از شما,هرچی خدا بخواهد.
    ممنون از شما که همین وقت کوتاه را در اختیار ما گذاشتید؟
    حمید گودرزی:خواهش می کنم,موفق باشید.