1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فرکی: من و شاغلام تبانی نمی کنیم

شروع موضوع توسط *Ammin ‏9/4/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت
    سایت گل - حسين فركي پس از پيروزي 5 بر يك تيمش مقابل صنعت نفت آبادان اظهار كرد: بازي خوبي بود و هر دو تيم از بازيكنان تكنيكي استفاده كردند و اين پيروزي در شرايطي رقم خورد كه بازيكنان ما شايسته برد بودند و افرادي كه از نزديك تماشاگر اين بازي بودند لذت بردند.
    به گزارش گل و به نقل از ایسنا وي افزود: تيم ما امروز هجومي بود و يكي از روزهايي بود كه بچه‌ها با انگيزه زياد كار كردند كه جا دارد به آنها خسته نباشيد بگويم. مزد زحماتشان را گرفتند و سه امتياز خيلي حساس را از آن خود كردند.
    وي با اشاره به تيم صنعت نفت آبادان، بيان كرد: صنعت نفت يكي از تيمهاي خوب است و مثل هميشه در اين بازي تماشاگران آنها حضور داشتند، بيشتر از هواداران ما در ورزشگاه بودند و تيمشان را حمايت كردند.
    وي افزود: فوتبال همين است و ما امروز از موقعيت‌هايمان بهتر استفاده كرديم و توانستيم آنها را به گل تبديل كنيم. همچنين خوشحالم كه با يكي از مربي‌هاي خوش نام ايران و همبازي‌هاي گذشته و در كنار هم يك بازي فرهنگي و ورزشي كه خيلي كمتر اتفاق مي‌افتد را انجام داديم و سعي كرديم همه چيز بر مبناي احترام باشد.
    سرمربي نفت تهران با اشاره به شعار تباني كه هواداران صنعت نفت سر دادند، گفت: متاسفم، چون روند بازي نشان مي‌داد كه تيم‌ ما تيم برتر ميدان بود، شايد هواداران اين حق را براي خودشان قائل باشند كه چنين صحبت‌هايي را انجام مي‌دهند.
    وي افزود: تيم ما يك بازي مردانه را انجام داد و اگر قرار باشد تباني انجام بشود بين من و پيرواني هيچ وقت چنين كاري صورت نمي‌گيرد و من متاسفم از كساني كه مي‌خواهند اين ذهنيت را ايجاد كنند.
    ​