1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

حرف مجتبی یکی است/ جباری:آدمي نيستم كه براي چند دقيقه بيشتر بازي كردن نظرات خود را تغيير دهم

شروع موضوع توسط *Ammin ‏7/4/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت
    سایت گل - مجتبي جباري هافبک محروم استقلال در پایان بازی استقلال - پاختاکور به خبرنگاران گفت روی حرفهای قبلی خود هست و گذشت زمان همه چیز را اثبات خواهد کرد.
    به گزارش گل او که از تشویق هواداران استقلال خوشحال به نظر می رسید ، گفت: همين تشويق‌هاست كه به بازيكنان انگيزه مي‌دهد و اميدوارم در آينده شرايطم بهتر شود.
    وي درباره مصاحبه‌اي كه انجام داده و باعث محروميتش شده بود اظهار داشت: من درباره صحبت‌هايم بحثي ندارم و هم‌اكنون نيز آن صحبت‌ها را قبول دارم فوتبال بالا و پايين دارد. من در گذشته نيز مصدوم شده‌ام و مدتي تمرين نكرده‌ام و چنين اتفاقاتي در زندگي فوتبالي‌ام رخ داده اما چيزي كه مسلم است اين است كه حق به حق‌دار خواهد رسيد.
    جباري درباره غيبت خود در دربي تصريح كرد: هميشه سعي كرده‌ام براي تيمم مثمرثمر باشم و همه بازيكنان دوست دارند در دربي بازي كنند اما شرايط من فرق مي‌كرد. مطمئن باشيد در آينده مشخص خواهد شد چه شخصي به فكر پيشرفت استقلال و فوتبال ايران است و چه شخصي مقطعي فكر مي‌كند و مي‌خواهد در كوتاه‌مدت به نتيجه برسد. خوشحال هستم آدمي نيستم كه براي چند دقيقه بيشتر بازي كردن نظرات خود را تغيير دهم.
    جمله آخر مجتبی هم عالی است. او می گوید : كساني كه از من حمايت نكردند شايد اكنون از اين كار پشيمان باشند.​