1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پس از شايعه مديرعاملي در صبا و پيكان / مهدي دادرس: دلبستگي ام به پيكان بيشتر از صبا است

شروع موضوع توسط *Ammin ‏7/4/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت

نتايج ضعيف پيكان با مديريت شيعي و پايان دوره 3 ماهه سرپرستي زاهدي در صبا باعث شده تا بحث بازگشت مهدي دادرس به فوتبال و مديريت در يكي از اين دو تيم شنيده شود.
    دادرس در اين باره مي گويد:« تا وقتي مديران خوشفكر حضور دارند ديگر نيازي به بودن امثال من نيست. خودم هم از گوشه و كنار شنيده ام گزينه مديريت صبا و پيكان هستم اما بايد بگويم هنوز مذاكره اي در اين رابطه صورت نگرفته است.البته نبايد اذعان كنم كه دلبستگي ام به پيكان بيشتر از صباي قم است چراكه اين باشگاه و تيمهاي آن همگي حاصل دسترنج من هستند. بيشتر از اينكه مديريت صبا حق من باشد حضور در پيكان حق من است. البته در اين زمينه بايد مدير گروه ايران خودرو تصميم نهايي را بگيرد. در زمان مديريت 8 ساله من در پيكان سيزده تيم ورزشي داشتيم اما حالا فقط 3 تيم مانده.در دوران من تيم فوتبال از مدعيان ليگ بود و واليبال مقتدرانه در جهان مي درخشيد.»
    دادرس درباره اختلافش با مايلي كهن نيز مي گويد:« هم من بشر هستم و هم مايلي كهن. به همين خاطر قبل از عيد در محفلي دوستانه اختلاف ها را كنار گذاشتيم تا همه چيز ختم به خير شود»​