1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

جباري: روي حرف‌هايم هستم؛‌ گذشت زمان همه چيز را مشخص مي‌كند

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏7/4/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: نسبت به حرف‌هاي گذشته‌ام مطمئن هستم و گذشت زمان همه چيز را ثابت خواهد كرد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس مجتبي جباري پس از پيروزي 4 بر 2 استقلال برابر پاختاكور ازبكستان و تشويق‌هاي هواداران عنوان كرد: همين تشويق‌هاست كه به بازيكنان انگيزه مي‌دهد و اميدوارم در آينده شرايطم بهتر شود.

وي درباره مصاحبه‌اي كه انجام داده و باعث محروميتش شده بود اظهار داشت: من درباره صحبت‌هايم بحثي ندارم و هم‌اكنون نيز آن صحبت‌ها را قبول دارم فوتبال بالا و پايين دارد. من در گذشته نيز مصدوم شده‌ام و مدتي تمرين نكرده‌ام و چنين اتفاقاتي در زندگي فوتبالي‌ام رخ داده اما چيزي كه مسلم است اين است كه حق به حق‌دار خواهد رسيد.

جباري درباره غيبت خود در دربي تصريح كرد: هميشه سعي كرده‌ام براي تيمم مثمرثمر باشم و همه بازيكنان دوست دارند در دربي بازي كنند اما شرايط من فرق مي‌كرد. مطمئن باشيد در آينده مشخص خواهد شد چه شخصي به فكر پيشرفت استقلال و فوتبال ايران است و چه شخصي مقطعي فكر مي‌كند و مي‌خواهد در كوتاه‌مدت به نتيجه برسد.

وي افزود: خوشحال هستم آدمي نيستم كه براي چند دقيقه بيشتر بازي كردن نظرات خود را تغيير دهم. كساني كه از من حمايت نكردند شايد اكنون از اين كار پشيمان باشند.