حمله ارتش سایبری ایران به چندین سایت وزارت خارجه امریکا بازتاب گسترده ای در رسانه های بین المللی داشت. به گزارش نسیم در حمله هکرهای ارتش سایبری ایرانی، علاوه بر دامنههای وب سایت صدای آمریکا، وب سایت های زبان های دیگر این سازمان از جمله آذری، دری، پشتو و اردو نیز هدف قرار گرفته اند. ارتش سایبری ایران، در ماه های اخیر وب سایتهای دیگری چون «تویتر» و موتور جستجوگر «بایدو» در چین و همچنین وبسایت «رادیوزمانه» را هدف حمله قرار داده اند. *** تاریخ این عکس *** تاریخ این عکس *** تاریخ این عکس *** تاریخ این عکس تاریخ این عکس ما گر به خواهیم میتوانیم .....ثابت کرده ایم میتوانیم تاریخ عکس ها رو بخونیید یکم تو عکس های که من ستاره گزاشتم بالاشون دقت کنی تاریخ رو میابی همه مال 2011 هست
پاسخ : عکس/بازتاب هک voa دررسانههای خارجی نخیر خیلی هم جدیدی تاریخ اون عکسی که من بالاش علامت ستاره گزاشتم بخونید متوجه میشید اگه شما به دوماه پیش میگید قدیمی باید بگم درسته قدیمیه ولی مال یه سال پیش نیست که مال دوماه پیشه
پاسخ : عکس/بازتاب هک voa دررسانههای خارجی ولی به هر حال من از راست بودن یا دروغ بودنش خبیر ندارم ولی چون یک عکس نیست و چندتا هست و هر کدوم از یه خبر گزاری فکر کنم درست باشه
پاسخ : عکس/بازتاب هک voa دررسانههای خارجی ای ول دمشون گرم هر چیزی که حمله از طرف ایران باشه و هدف آمریکا ..من خوشم میاد...