1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

نكته‌ها و حاشيه‌هاي حضور 48 ساعته كئيروش در ايران؛پژوی سفید یخچالی و دستیار اجباری!!

شروع موضوع توسط *Ammin ‏6/4/11 در انجمن لیگ ایران

  1. کاربر حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏3/12/10
    ارسال ها:
    1,733
    تشکر شده:
    77
    امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت
    سايت گل ـ‌ عباس ترابيان رئيس روابط بين‌الملل فوتبال ايران پيش از سفر به پرتغال براي آوردن كارلوس كئيروش به ايران به خبرنگاري گفت:‌ «بايد ديد كه آيا فوتبال ايران ظرفيت جذب كئيروش را دارد يا نه.» امروز اين سرمربي پرتغالي سومين روز حضورش در ايران را سپري مي‌كند و البته بحث ظرفيت جذب هنوز بحث مهمي است.
    1. كارلوس كيروش در صورتي وارد ايران شد كه فدراسيون فوتبال و سازمان تربيت بدني با يك پژوي سفيدرنگ به حمل و نقل او پرداخته‌اند. سال‌ها پيش زماني كه ميروسلاو بلاژويچ براي هدايت تيم ملي وارد ايران شد فدراسيون وقت سه بنز تشريفات را به استقبال او فرستاد.
    2. كارلوس كئيروش به محض حضور در ايران در هتل آكادمي اسكان يافت. اتاق او دور از شهر و در فضايي است كه چندان باب طبع يك مربي خارجي شناخته شده كه طبعا در شرايط مالي خوبي زندگي كرده نيست. بد نيست بدانيد كه حتي افشين قطبي هم از حضور هتل آكادمي ناراضي بود و با پيگيري‌هاي بسيار محل اقامت خود را تغيير داد.
    3. عباس ترابيان در پست خود در تمام دنيا استثنايي است. او در چند ماه گذشته بيش از هر فرد ديگري در ايران گفت‌وگو كرده و مقابل دوربين‌ها بوده است. او در برنامه نود در حالي كه ضرورتي به حضورش نبود كنار كئيروش نشست تا مترجم اين مربي پرتغالي در گوشه استوديو با صداي بلند به تجربه مصاحبه بپردازد!
    4. مسئولان فدراسيون فوتبال اعلام كردند كه عليرضا منصوريان تا پايان قرارداد در كادرفني تيم ملي خواهد ماند و اين دستيار ايراني سرمربي پرتغالي است حال آنكه كئيروش در برنامه نود تأكيد كرد كه هنوز هيچ تصميمي در مورد شخص موردنظر نگرفته است. ظاهرا اصرار مسئولان فدراسيون ايران به كئيروش در مورد منصوريان باعث واكنش وي شده و به نوعي او را در اين باره حساس كرده است. گفته مي‌شود كئيروش هنوز زير بار استفاده از منصوريان نرفته و براي انتخاب يك مربي ايراني وقت خواسته است.
    5. دن گاسپار دستيار كارلوس هنوز موفق به حضور در ايران نشده و در واقع مجوز ورود او به ايران صادر نشده است.
    6. در فضاي هميشگي مطبوعات و رسانه‌هاي ورزشي در ايران شايعات به سرعت تكذيب شده و تبديل به بخش زندگي يك مربي خارجي خواهد شد مربي‌اي كه اتفاقا استقبال خوبي از وي به عمل آورده‌ايم؛ اما نبايد از خاطر برد كه فضاي مثبت فعلي به سادگي قابل فروپاشي است. همانطور كه ترابيان هم گفت بحث ظرفيت جذب بحث فوق‌العاده‌ مهمی است. فكر مي‌كنيد با شرايط ايران و مديران فدراسيون،‌ مربي‌اي كه سال‌ها در فضاي حرفه‌اي فوتبال اروپا زندگي كرده چقدر پاي انتخابش مي‌ايستد؟ اين سوال مهمي است كه پاسخ آن را از مديران فدراسيون مي‌خواهيم!.​