سایت گل - سال ۱۳۸۹ سالی خاص برای پژمان بود،کاپیتان با تعصب ملوان، دو بار در دو دیدار رفت و برگشت در دهمین دوره ی لیگ برتر فوتبال ایران(جام خلیج فارس)،دروازه ی پرسپولیس تهران را باز کرد و از علی دایی انتقام گرفت . پژمان دیروزهم مقابل ذوب آهن عالی بود ؛ مسابقه ای که اهالی انزلی را امیدوار کرده است. پژمان امیدوار است با عبور از سد استقلال تهران در بهار سال ۱۳۹۰،ملوان برای هفتمین بار به فینال جام حذفی ایران رسیده وبرای چهارمین بار جام قهرمانی ایران را به بندرانزلی بیاورد :مصاحبه ملوان کلاب با پژمان را بخوانید بازی ملوان - پرسپولیس را چگونه دیدی؟ به نظر من ملوان همیشه در مقابل پرسپولیس قوی و با انگیزه بازی می کند.در بازی ۲۹ اسفند ماه ۱۳۸۹،ما بازی را خوب شروع نکردیم.اما بعد از این که گل خوردیم ،موفق شدیم خودمان را پیدا کرده و گل تساوی را وارد دروازه ی پرسپولیس نماییم. در صحنه ی گل دوم ،خدا خیلی کمکم کرد تا توپ ارسالی محمد حیدری زیر پایم فرود بیاید و کار پرسپولیس را تمام کنم.خیلی خوشحالم که توانستم برای تیم محبوبم مفید باشم و ملوان سه امتیاز بسیار با ارزش این دیدار حساس را از آن خود کند. با شرایط بسیار ایده آل ملوان در نیم فصل دوم و ادامه ی این روند در سال ۱۳۹۰،هواداران ملوان امید زیادی به کسب جام حذفی ایران دارند. قبل از شروع جام حذفی ،با بازیکنان و کادر فنی ملوان جلسه ای داشتیم و نظرمان این بود که برای رسیدن به آسیا،جام حذفی یک راه میان بر است.بچه ها همان جا، هم قسم شدند که در تمامی دیدارها تا سر حد توان بکوشند و تا این جای کار ،شکر خدا توانستیم به هدفمان برسیم.دیدار با استقلال ،به خصوص این که بازی در خانه ی خودمان است ما را امیدوارتر می کند.ما در مقابل استقلال در جریان لیگ برتر بازی خوبی نداشتیم اما در جام حذفی امید واریم که در همان ۹۰ دقیقه پیروز شویم.استقلالی ها ازبازی کردن در جو فوق العاده سنگین ورزشگاه انزلی می ترسند.استقلال، بازی های سختی را در انزلی تجربه کرده و همیشه به یاد آن است.ملوان هم تیمی است که ثابت کرده می تواند نتایج دلخواهش را در روزهای سخت رقم بزند. پژمان نوری در دوران اوج فوتبال خود به ملوان برگشت و به قولش نسبت به هواداران قوی سپید عمل کرد. آیا الان در ملوان بهتر از زمانی که درپرسپولیس حضور داشتی ،بازی می کنی. من هم با شما موافق هستم.همیشه دوست داشتم روزی به ملوان برگردم که این تیم به کمک من احتیاج داشته باشد و بتوانم کاری انجام بدهم،نه روزی که من خراب باشم و به کمک ملوان نیازمند.خیلی ها از پرسپولیس و استقلال جدا شدند و فوتبالشان به پایان رسید اما درباره ی من موضوع شکل دیگری داشت و پیشرفت کردم.به جرات می گویم الان در ملوان بهتر از زمان پرسپولیس بازی می کنم. راز موفقیت ملوان در چیست؟. به نظر من صمیمیت و رفاقتی که هم اکنون بین تمام بازیکنان و کادر فنی ملوان وجود دارد عامل مهمی در کسب موفقیت های اخیر این تیم است.آقای فرهاد پور غلامی هم با نتایجی که در لیگ برتر و جام حذفی گرفتند ،ثابت کردند مربی بسیار بزرگی خواهند شد. آقا پژمان با هواداران ملوان چه صحبتی داری؟ هوادارانی که نه تنها در فوتبال ایران،بلکه به جرات می توانم بگویم در فوتبال آسیا و جهان هم بی نظیر هستند،هوادارانی که هر ۳۶۵ روز سال و هر۲۴ ساعت شبانه روز وهر دقیقه ی و ثانیه آن را به عشق و یاد ملوان سپری می کنند. برای من انزلی بهترین شهر دنیا و ملوان بهترین تیم است.ملوان هواداران متعصبی دارد که با این تیم به معنای واقعی زندگی می کنند.شما وقتی این هواداران پر شور را روی سکوها می بینید،نمی توانید کم کاری کنیدو در زمین راه بروید اما متاسفانه این تیم با این محبوبیت فوق العاده ،کمتر مورد توجه قرار می گیرد.ملوان در لیگ امسال در چند بازی از ناحیه ی داوری ضربه خورد اما کسی به سراغش نیامد.مطمئن باشید در صورت حمایت جدی وهمه جانبه ی مسوولان،ملوان می تواند آسیایی شود.. مراسم بزرگداشت سیروس قایقران هم که نزدیک است؟ محبوبیت زنده یاد سیروس قایقران، تنها از بعد فنی نیست.ایشان علاوه برابعاد بالای فنی در فوتبال ،خصوصیات اخلاقی منحصر به فردی داشته که تا الان وتا همیشه ی تاریخ،جاویدان شده است.