از راهی که مسیر به شما نشان میدهد نروید در عوض از جایی بروید که مسیری نیست و از خود یک راه به جا بگذارید رالف والدو امرسون
زندگی نمایشی است که هیچ تمرینی بــــــــراے آن وجــــــود ندارد ... پس آواز بخوان اشک بریز بخند و باتمام وجود زندگی کن ، قبل ازانکه پرده ها فرود آیند ونمایش تو بدون هیچ تشویقی به پایان برسد !! " چارلی چاپلین "
رمز خوشبخت زیستن، در آن نیست که کاری را که دوست داریم انجام دهیم، بلکه در این است که کاری را که انجام می دهیم، دوست داشته باشیم. "گابریل گارسیا مارکز"
وقتي من كار خوبي مى كنم احساس خوبى دارم ... وقتي من كار بدى مي كنم عذاب وجدان دارم ... "اين دين من است ." "آبراهام_لينكلن"
نیمے از مردم جھان افرادے هستند ڪہ چیزهایی براے گفتن دارند ولے قادر بہ بیان آن نیستند... و نیم دیگر افرادے هستند ڪہ چیزے براے گفتن ندارند اما همیشہ در حال حرف زدن هستند... "رابرت فراست"
به یاد داشته باشید كه خوشبختے انسانبه مقام یا دارایی او بستگی ندارد خوشبختےتنها به اندیشه او بستگے دارد دیل کارنگی✍
زندگی باید جنبشی دائمی شود. جنبشی از نورها در سراسر سال. تنها آنگاه می توانی رشد کنی، شکوفا شوی که چیزهای کوچک و پیش و پا افتاده را به جشن مبدل کنی. "اوشو"