پاسخ : ..::.. سخنان بزرگان ..::.. ارزش عمیق هر کسی به اندازه حرفهای است که برای نگفتن دارد. دكتر علي شريعتي
پاسخ : ..::.. سخنان بزرگان ..::.. دلی که از بی کسی غمگین است ، هر کسی را می تواند تحمل کند. دكتر علي شريعتي
پاسخ : ..::.. سخنان بزرگان ..::.. مسئولیت زاده توانایی نیست زاده آگاهی است و انسان بودن. دكتر علي شريعتي
پاسخ : ..::.. سخنان بزرگان ..::.. آرزو دارم که تا آخرین لحظه، وجودم ثمربخش باشد و هنگامی بمیرم که هیچ کاری از من برنیاید. "جرج برنارد شاو"
پاسخ : ..::.. سخنان بزرگان ..::.. وقتی همه با من هم عقیده می شوند، تازه احساس می کنم که اشتباه کرده ام. اسکار وایلد
پاسخ : ..::.. سخنان بزرگان ..::.. هنرمند، بدون توجه به ماده سازنده، از آنچه در دست دارد اثري گرانبها پديد مي آورد.((جان ماكسول)) هر انساني را بايد به دليل خوبي هايش گرامي داشت.((رالف والدو امرسون)) زمين بارور اگر باير بماند، علف هرز مي روياند.((پلوتارك)) انسان به گونه اي آفريده شده كه اگر آتش جانش شعله ور شود، همه غير ممكن ها را از سر راه برمي دارد.((ژان لافونتن)) موفقيت در اين نيست كه چه چيزي در پيش رو داريم، موفقيت در اين است كه چه چيزي در پشت سر به جا مي گذاريم.((كريس ماسگرو)) آن دم كه محسور ناشناخته شوي، ديگر پاياني بر اين زيارت نيست، سفري است بي انتها، بي پايان، هميشه در راه؛ سفري خستگي ناپذير.((اشو)) هوشمندي خطرناك است. هوشمندي يعني اينكه خود مستقل مي انديشي، خود مستقل پيرامون را مي نگري، ديگر جزميات را باور نداري، فقط و فقط تجربه خود را مي پذيري.((اشو))
پاسخ : ..::.. سخنان بزرگان ..::.. ابن سینا من در میان موجودات از گاو خیلی میترسم. زیرا عقل ندارد و شاخ هم دارد! *** جورج برنارد شاو مدتها پیش آموختم که نباید با خوک کشتی گرفت، خیلی کثیف میشوی و مهمتر آنکه خوک از این کار لذت میبرد. *** انیشتین دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور، بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند. *** نلسون ماندلا بگذار عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی...... آلبرت انیشتین مرد به این امید با زن ازدواج میکند که زن هیچگاه تغییر نکند ، زن به این امید با مرد ازدواج میکند که روزی مرد تغییر کند و همواره هر دو ناامید میشوند. *** چارلز استیون هامبی خود فریبی به این صورت بیان شده است که انگار روی وزنهای ایستادهاید تا خود را وزن کنید، در حالی که شکمتان را تو دادهاید. *** الیزابت استون بچهدار شدن تصمیم خطیریست. با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان به سر برد. *** جی.ام. بری میشود از امشب قانون تازهای در زندگی بنا بگذاریم؟ همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیاز، مهربان باشیم. *** الکس تان شاید چشمهای ما نیاز داشته باشند که گاهی با اشکهایمان شسته شوند، تا بار دیگر زندگی را با نگاه شفافتری ببینیم. *** انتوان چخوف دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آنها را آشکار می کند. *** پروفسور حسابی جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند،خانهاش خراب میشود و هر کسی بخواهد خانهاش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. *** ویل دورانت هر شکلی از حکومت محکوم به نابودی با افراط در همان اصولی است که بر آن بنا نهاده شده است، مي باشد. *** ارد بزرگ هیچگاه امید کسی را ناامید نکن ، شاید امید تنها دارایی او باشد . *** افلاطون من هیچ راه مطمئنی به سوی خوشبختی نمی شناسم. اما راهی را می شناسم که به ناکامی منجر می شود، گرایش به خشنود ساختن همگان
پاسخ : ..::.. سخنان بزرگان ..::.. انسان سه راه دارد: راه اول از انديشه ميگذرد، اين والاترين راه است. راه دوم از تقليد ميگذرد، اين آسانترين راه است. و راه سوم از تجربه ميگذرد اين تلخترين راه است. ... کنفوسيوس
پاسخ : ..::.. سخنان بزرگان ..::.. اگر صورتی زیبا داری... اگر نمیتوانی شاهراه باشی، كوره راه باش. اگر نمیتوانی خورشید باشی، ستاره باش. كمیت نشانگر پیروزی یا ناكامی تو نیست... درآینه نگاه كن اگر صورتی زیبا داری كاری مناسب جمالت انجام بده و اگر قیافهات نامناسب است، زشتی كردار را به زشتی صورت میفزا. (افلاطون) اگر روزگاری شاءن و مقامت پایین آمد نا امید مشو، آفتاب هر روز هنگام غروب پایین میرود تا بامداد روز دیگر بالا بیاید. (افلاطون) در لذت آمیخته با قباحت خوشحال مباشید و تفكر كنید كه لذت میرود و قباحت میماند. (سقراط) اگر نمیتوانی شاهراه باشی، كوره راه باش. اگر نمیتوانی خورشید باشی، ستاره باش. كمیت نشانگر پیروزی یا ناكامی تو نیست. هر آنچه هستی، باش. (داگلاس مالوك) صداقت، نخستین بخش كتاب عشق است.. (توماس جفرسون) بسیاری از مردم نقره را در انتظار طلا از دست میدهند. (موریس وبستر) وقتی جز عشق هیچ چیز برایمان باقی نمانده است برای نخستین بار آگاه میشویم كه فقط و فقط عشق كافی است. (آنونیموس) آنچه معمولا" ما را بتدریج سست میكند و خوشبختیمان را مسموم میسازد این است كه احساس میكنیم بزودی خسته می شویم و به پایان آنچه برایمان جذاب است میرسیم. (پیل تلهارد دوشاردن)