عمیق ترین درد در زندگی مردن نیست ، بلکه نداشتن شانه های محکمی است که بتوانی به آن ها تکیه کنی و از غم زندگی برایش اشک بریزی. ............................................ همیشه خدا به تک تک سئوالات جدا جدا جواب نمیدهد گاهی مثل وزیدن یک نسیم بهاری تمامی سئوالات دنیای زمستان زده را حل خواهد کرد... ............................................ وقتی تنها شدی،ناراحت نشو، بدون خدا همه رو بیرون كرده تا فقط خودت باشی و خودش... ........................................... تخممرغ را ببین! اگر از بیرون بشکند زندگی میمیرد، وقتی از درون میشکند زندگی آغاز میگردد ......................................... نمی دانم کلید موفقیت چیست؟ اما می دانم کلید شکست این است که تلاش کنی همه را راضی نگه داری! ......................................... قلاب ها علامت کدام سوال هستند که ماهیان پاسخشان می شوند؟؟ .......................................... اگر دنبال دشمن میگردید سعی کنید چیزی را تغییر دهید .......................................... تا توانی در جهان یك رنگ باش كه قالی از صد رنگی زیره پا افتاده است .......................................... چشم بسته هم میشود راه رفت و زمین نخورد ،اگر دستت در دست خدا باشد . . . . .......................................... بیایید کمترخطوط قلبمان را اشغال کنیم. شاید خدا پشت خط باشد .......................................... فرشتگان روزی از خدا پرسیدند : بار خدایا تو که بشر را اینقدر دوست داری غم را چرا آفریدی؟ خداوند گفت : غم را بخاطر خودم آفریدم چون این مخلوق من که خوب می شناسمش تا غمگین نباشد به یاد خالق نمی افتد .......................................... رنگین کمان متولد نمیشد اگر باران و آفتاب متحد نمیشدند . من و تو پر تضاد تر از آن دو نیستیم ........................................... راز عشق ورزیدن به هر چیز در این جمله است روزی شاید از دست برود